HellHound Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ...uzulme ey vatandas! cnbc-e bayramda pazartesinden cumaya kadar her gun saat 20'den itibaren 2 bolum birden vermek uzere su ana kadar yayinlanmis bolumleri tekrarliyormus. Kaciranlar icin ahanda firsat[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hayatta demem :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ohşşş[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
smerten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 cnbc-e için 3 kere.. hip hip => hooray hip hip => hooray hip hip => hooray[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu bayramdada cnbc e bize bir bayram hediyesi verecek mi acaba?[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
Jhengie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 long live cnbc-e!! god bless u!! woooahhooaa[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaslar tarihe dikkat edin. bu gecen senenin topici. bu sene de yaparlar mı acaba diye upladım. sazanlık yapmayın Jhengie gibi:)[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
Jhengie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ohha ohha hakkat yaw ;) neyse artık napalım[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Öne çıkan mesajlar