HellHound Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ...uzulme ey vatandas! cnbc-e bayramda pazartesinden cumaya kadar her gun saat 20'den itibaren 2 bolum birden vermek uzere su ana kadar yayinlanmis bolumleri tekrarliyormus. Kaciranlar icin ahanda firsat[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hayatta demem :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ohşşş[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 cnbc-e için 3 kere.. hip hip => hooray hip hip => hooray hip hip => hooray[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu bayramdada cnbc e bize bir bayram hediyesi verecek mi acaba?[signature][hline] Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 long live cnbc-e!! god bless u!! woooahhooaa[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaslar tarihe dikkat edin. bu gecen senenin topici. bu sene de yaparlar mı acaba diye upladım. sazanlık yapmayın Jhengie gibi:)[signature][hline] Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ohha ohha hakkat yaw ;) neyse artık napalım[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar