fezo1907 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bnce kaplumbağa nın en kötü yanı çok pis kokması bide eline alıpta mıncıklıoamıosun ben seinn şartlarını bilmiorum ama eğer uygunsa kedi köpek gibi bir ev hayvnaı al manı tavsiye ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fezo1907 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 kaplumbağalar şirindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 abi karar verdim yarın alacam eve dönüşte 2 tane kaploş.toplam 30 milyon yeter sanıyorum bakalım...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 evet evet al çok şekeler öyle duruyorlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 35) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 3-4 sene once beslemistim acikcasi bana bir zevk vermemisti bide o zaman kabi kucuktu ikide bir atliyordu hep olu buluyordum :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 olunce yenisinimi aliodun mert recycle hesabı sdggs[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 alamadım ya iftara geç kaldım diye :) yrn bakıcam ama.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar