cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arakdaslar aranizda beslemis/besleyen varsa biraz bana bilgi verebilirmi herseyi hakkinda pisligi , guzelligi , vesaire ha bide fiyati[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur [Bu mesaj cmrownz tarafından 07 Ekim 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 walla eskiden kuzenimde vardı ama kaplumbagalardan o kadar cok sey bekleme yani en fazla bakabiliosun o kadar. iste bi temizliosun yem veriosun balık gibi genel olarak bakımı. ama fikrini deistirip baska bi hayvan almak istersen yani ev falan uygunsa kopek derim ben en azından bi kedi. onlar daha interaktif (lafa bak be!) hayvanlar... daha mutlu olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 alacaksan tepeli okyanus kaplumbağası al,senin iki mislin :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben bugün aldım, şimdi araştırıyorum sanada bilgi vereyim araştırma bitince :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 23) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 abı hadı bende alcam caubk ol :D[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben besliyodum geçen yıl ufak yiğenime verdim. Sana vereyim istediğin bilgiyi; şimdi kaplumbağayı beslemesi acayip kolay. Gidiyosun yanına,kafasını çıkartıyo dikiliyo bana yem ver gibilerinden sonra atıyosun yemini bigüzel yiyio. Arada bi suyunu değiştirmek gerekiyo. Fazla bi atraksiyonu yok yalnız ama ilginç bi hayvan :) Kabuğundan tutup kaldırıyosun böyle sen ona bakıyosun o da sana bakıyo melül melül. Tabi bi dezavantajı var,bu şerefsiz büyüdükçe büyüyo sonu yok heralde :) Eşşek kadar oldu bizimki[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: cmrownz, 09 Ekim 2004 01:47 tarihinde demiş ki: abı hadı bende alcam caubk ol :D Arkadasım 19 senelik kaplumbagam wardı ben 17 yaşındayım annemler almış ben dogmadan geçen sene öldü çok üzüldüm... Bi tane daha aldım Kara kaplumbagası bu kaplumbagaların en büyük gereksinimi güneş ışıgı bunu yapamazsan bir damla war her yerde bulursun kaplumbaga için mutlaka ama mutlaka al !!![signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 istte olanlar nerde ve hesapli biyer soleyebilirmi peki bana[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bence büyük al nası bi fiyat bekliosun[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sensible bende aldımd, bu hayvanlara atraksiyon nasıl katarız? neler yapabilir bu şirin şeyler :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 24) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ya valla sana alıştıktan sonra kabının yanına gittiğinde yem için kafasını çıkarıyo. Kafasını çıkarınca yemi kabın etrafında elinde gezdir onu takip ediyo mesela o bi atraksiyon :D Bide benimki rampa gibi bişey vardı onun üstüne çıkıp aşağı atlıyodu ehehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende vardı bitane.. makul bi fiyata sattım. uzun yolda çok sorun çıkarıyo.. dayanamadım[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Eheh bende de bir tane vardı. Ben kabın tek kısmını çok derin yaptım, hayvan yüzerken hoş oluyor hemde parmağını izleyebiliyor derin suda (10cm :D).[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sensible ben daha dün aldım benimkiler 2 tane. bir tane erkek diğeri dişi. acaba benimkilerde seninkiler gibimi olurmu?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 24) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Kendine alıştırmayı başarırsan çok sevimli oluyolar ehe :) Parmağama atlıyodu benimki elimi görünce. Aradabi eline al böyle başta kafasını içeri sokuyo ama bi süre sonra alışıyo,eline aldığında "ne var lan!" der gibi kafasını sonuna kadar uzatıyo böyle :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 nasıl alıştıracagım olmuyor alışmadı gitti :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bende aldim 2 tane cok guzeller :) insallah alistiririm yani cok ozene bezene yaklasiyortum hayvanlara[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hmm ne gibi acaba ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 benim hayvanlarin biri cok huysuz digeride cok sakin de huysuz olanla cok iyi anlasiyorum hep tirmanmaya caliso ehueh elime aldigimdakfasini sokuyodu artik cikariyo bakiyo bole etrafi seyrediyo falan :)[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 oh oh benimkiler ne zaman öyle olabilecek acaba.. elimede alamıyorumki doğru, düzgün..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 abi bende alıcam ya bana bi liste yapabilir misiniz acaba neler gerekir ve fiyatları, vede bu şirin şeyler kış uykusuna yatıyolar mı gerçi daha öncede topic açmılştım...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 kaplumbagalari 10 milyona bulursun yemleri torba basina 2milyona aliyorum ben gayet zahmetsiz ve pek masrafli olmayan bisey.. bide vitamini var damla seklinde 15 milyona aldim onuda[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 peki kış uykusu gibi bi olayları var mı acaba? yani eğer varsa bu mevsimde almak olmaz hayvancıklara eziyet etmekte istemiyorum[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ne kış uykusu olm...yoq kış uykusu..al besle.. bende de vardı bi ara çok tatlı şeyler...ama ii beslemek gerekio benimki 3 sene dayandı...bide suyu sık deiştirmek gerekio 2dk da kirletiolar...bide için koyacağınız kap derin olsun..benim kap derin diildi kaplumbağa masaya çıkıp kitapların arasına giriodu sonra tekrar yerine dönüodu...alacaksanız 2 tane alın tek alınca hayvan sıkılıo...sıkıntıdan ölüo..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 abi benim kaplumbağalarım kış uyksusunda paso uuyuolar ve azcık yem yiyolar :) belkide şu olaydan dolayı olmuştur : güneşlensinler diye balkona koydum güzel güzel güneşleniyolardı akşam olunca bunları ayazda unutmuşum :( neyse ölmediler 2 sinede bişe olmadı kardeş kardeş geçiniyorus alışma konuusnda benimkilerde öyle kameraya süper poz veriyolar albüdme maniton diye aratın orada resimleri var :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar