Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaplumbaga almayi dusunuyorum

cmrownz

Öne çıkan mesajlar

walla eskiden kuzenimde vardı ama kaplumbagalardan o kadar cok sey bekleme yani
en fazla bakabiliosun o kadar. iste bi temizliosun yem veriosun balık gibi genel olarak bakımı. ama fikrini deistirip baska bi hayvan almak istersen yani ev falan uygunsa kopek derim ben en azından bi kedi. onlar daha interaktif (lafa bak be!) hayvanlar... daha mutlu olursun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben bugün aldım, şimdi araştırıyorum sanada bilgi vereyim araştırma bitince :)[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 23)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Sosyal ağlarda paylaş

Ben besliyodum geçen yıl ufak yiğenime verdim. Sana vereyim istediğin bilgiyi; şimdi kaplumbağayı beslemesi acayip kolay. Gidiyosun yanına,kafasını çıkartıyo dikiliyo bana yem ver gibilerinden sonra atıyosun yemini bigüzel yiyio. Arada bi suyunu değiştirmek gerekiyo. Fazla bi atraksiyonu yok yalnız ama ilginç bi hayvan :) Kabuğundan tutup kaldırıyosun böyle sen ona bakıyosun o da sana bakıyo melül melül. Tabi bi dezavantajı var,bu şerefsiz büyüdükçe büyüyo sonu yok heralde :) Eşşek kadar oldu bizimki[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 09 Ekim 2004 01:47 tarihinde demiş ki:
abı hadı bende alcam caubk ol :D

Arkadasım 19 senelik kaplumbagam wardı ben 17 yaşındayım annemler almış ben dogmadan geçen sene öldü çok üzüldüm...
Bi tane daha aldım Kara kaplumbagası bu kaplumbagaların en büyük gereksinimi güneş ışıgı bunu yapamazsan bir damla war her yerde bulursun kaplumbaga için mutlaka ama mutlaka al !!![signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sensible bende aldımd, bu hayvanlara atraksiyon nasıl katarız?
neler yapabilir bu şirin şeyler :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 24)
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

Ya valla sana alıştıktan sonra kabının yanına gittiğinde yem için kafasını çıkarıyo. Kafasını çıkarınca yemi kabın etrafında elinde gezdir onu takip ediyo mesela o bi atraksiyon :D Bide benimki rampa gibi bişey vardı onun üstüne çıkıp aşağı atlıyodu ehehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sensible ben daha dün aldım benimkiler 2 tane. bir tane erkek diğeri dişi. acaba benimkilerde seninkiler gibimi olurmu?[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 24)
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

Kendine alıştırmayı başarırsan çok sevimli oluyolar ehe :) Parmağama atlıyodu benimki elimi görünce. Aradabi eline al böyle başta kafasını içeri sokuyo ama bi süre sonra alışıyo,eline aldığında "ne var lan!" der gibi kafasını sonuna kadar uzatıyo böyle :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
oh oh benimkiler ne zaman öyle olabilecek acaba..
elimede alamıyorumki doğru, düzgün..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 25)
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

abi bende alıcam ya bana bi liste yapabilir misiniz acaba neler gerekir ve fiyatları, vede bu şirin şeyler kış uykusuna yatıyolar mı gerçi daha öncede topic açmılştım...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

peki kış uykusu gibi bi olayları var mı acaba? yani eğer varsa bu mevsimde almak olmaz hayvancıklara eziyet etmekte istemiyorum[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

ne kış uykusu olm...yoq kış uykusu..al besle..
bende de vardı bi ara çok tatlı şeyler...ama ii beslemek gerekio benimki 3 sene dayandı...bide suyu sık deiştirmek gerekio 2dk da kirletiolar...bide için koyacağınız kap derin olsun..benim kap derin diildi kaplumbağa masaya çıkıp kitapların arasına giriodu sonra tekrar yerine dönüodu...alacaksanız 2 tane alın tek alınca hayvan sıkılıo...sıkıntıdan ölüo..:)
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim kaplumbağalarım kış uyksusunda paso uuyuolar ve azcık yem yiyolar :)
belkide şu olaydan dolayı olmuştur : güneşlensinler diye balkona koydum güzel güzel güneşleniyolardı akşam olunca bunları ayazda unutmuşum :(
neyse ölmediler 2 sinede bişe olmadı kardeş kardeş geçiniyorus alışma konuusnda benimkilerde öyle kameraya süper poz veriyolar albüdme maniton diye aratın orada resimleri var :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...