Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yurt Disinda yasamak sizin hep hayalinizdi degil mi iste size firsat sddfasdf. saka degil valla Almanya tekrar isci almaya karar verdi. "Mavi Kart" denen olayla oturma ve calisma izni aliyorsunuz. En Basta Doktor, IT, ve Mühendislik dallarinda isci alinacak. Ayrica Okumaya gelenler icin is bulunacak vs. http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutschland-lockt-Fachkraefte-article4949441.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 okuyom ben bana iş var mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 evet okuyanlar kacmasin diye yeni kanun cikardilar. hatta adam akilli dil ögrenirsen. Iki yil icide sinirsiz oturum cart curt sahibi olacaksin. bu firsati kacirma. ha kafana uymazsa iki sene sonra yine tr yaparsin. hem bilgi birikim olur hemde eu'ya giris cikis kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 burda okuoz almanca bilioz bizi alıolar mı dayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hamsilipilav said: burda okuoz almanca bilioz bizi alıolar mı dayı ? seele bilader benim durum da aynı niye beni yoldan ıkartıp yalan yanlış bilgi veriyon ! he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Burda okuyoz diyince TR anladim. pardon. Evet almanyada okuyorsan gecerli. Okuma ilgili kanun sadece Almanya icin gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yok burda dediğim tr. lisansdan sonra yüksek için falan gitsek kapağı atsak gerisi kolay beyler abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ablam şimdi almanyada çalışıyor ayrıca biton kursa gidiyor o yenince ben de yenmiş sayılcam mı bi de zaten almanyada doğduğundan işim kolaylaşacak diye düşünüyorum yine de çok detaylı bi bilgim yok. ablamın sağlayacağı avantajları bi kenara sallarsak önce dil kursu için gitsem sonra orada iş bulsam olmaz mı ki evet aile içi iletişemiyoruz sizlere sorayım dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 anlamadım ben. Almancada yok. Şimdi bu şey almanyada okuyanlar için mi geçerli. Ben mesela geçen sene mezun oldum üniden. Bundan yararlanmak için ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 almanca olayı olmasa iyiydi. niye almanca yaa ingilizce neyinize yetmniyo olm. herkes ingilizce konuşsa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ingilizce yetmiyor mu illa almanca bilmek mi gerekli? ben de işsizim burda bari oraya gidim diyorum 2-3 kelime almancam var ingilizce sular seller gibi. yeter mi acaba? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bizden kurtulmaya calismiyorlar miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yüksek lisansa gitsek iş buluyorlar mı yine? aga party plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 almanca çok iğrenç yahu o artikellere gelince benim almanca resetleniyor zaten aslada ilerisine gitmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 önemli olan is bulabilmek. benim basvurdugum bir kanada firmasi vardi sadece ingilizce konusuyorlardi. su an aranan meslekler Tip, IT ve mühendislik. almanlar sizden süper almanca beklemez. almanyada yasamak zordur gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 mühendislik de ne mühendisliği,inşaat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar