Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavi Kart ve Almanyada Yasam.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yurt Disinda yasamak sizin hep hayalinizdi degil mi iste size firsat sddfasdf. saka degil valla Almanya tekrar isci almaya karar verdi.

"Mavi Kart" denen olayla oturma ve calisma izni aliyorsunuz. En Basta Doktor, IT, ve Mühendislik dallarinda isci alinacak. Ayrica Okumaya gelenler icin
is bulunacak vs.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutschland-lockt-Fachkraefte-article4949441.html
Mesaj tarihi:
evet okuyanlar kacmasin diye yeni kanun cikardilar. hatta adam akilli dil ögrenirsen. Iki yil icide sinirsiz oturum cart curt sahibi olacaksin. bu firsati kacirma. ha kafana uymazsa iki sene sonra yine tr yaparsin. hem bilgi birikim olur hemde eu'ya giris cikis kolay olur.
Mesaj tarihi:
ablam şimdi almanyada çalışıyor ayrıca biton kursa gidiyor o yenince ben de yenmiş sayılcam mı bi de zaten almanyada doğduğundan işim kolaylaşacak diye düşünüyorum
yine de çok detaylı bi bilgim yok.
ablamın sağlayacağı avantajları bi kenara sallarsak önce dil kursu için gitsem sonra orada iş bulsam olmaz mı ki

evet aile içi iletişemiyoruz sizlere sorayım dedim sdf
Mesaj tarihi:
ingilizce yetmiyor mu illa almanca bilmek mi gerekli? ben de işsizim burda bari oraya gidim diyorum 2-3 kelime almancam var ingilizce sular seller gibi. yeter mi acaba? =)
Mesaj tarihi:
önemli olan is bulabilmek. benim basvurdugum bir kanada firmasi vardi sadece ingilizce konusuyorlardi. su an aranan meslekler
Tip, IT ve mühendislik. almanlar sizden süper almanca beklemez.
almanyada yasamak zordur gercekten.
  • Yeni Oluştur...