Gladmir Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 LGA2011 e direk uyar mi? LGA1156 icin uyumlu adam 2011 icin de kullanilabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 retention kit cikartir firma, sonra uyar cpu cevresinde yeteri kadar clearance varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Oglen vatan yada bimeks e gidip mekanik fan alicam. Dun aksam H60 in icinden lga2011 icin uyumlu vida (enterasan bir parca, ortasi 5 gen, ust ve alti vida seklinde) cikmadigi icin husrana ugradim, alirken (4-5 ay oldu) mevcut anakart im icin uyumlu mu diye bakip almistim yazik oldu. Direk LGA2011 icin uyumlu neyiniz var diyip alayim o zaman, Corsair support a mail attim, eksik vidalari gondermisler forumlardan okudugum kadari ile worldwide. Kharon cok kisa aklindaki top 3 fan (liq. cooling degil) brand ini yazabilirmisin? Tesekkur Edit: Cikiyorum ofisten, mesaji yazarken Pati patladi, web den bakindim sunda karar kildim. Idare etsin yeter, OC yapmayacagim http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0596-frio-advanced-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Noctua ( veya taseron firmasi coolink) Thermalright Arctic cooling Insallah yetismisimdir ucube TT almadan 200 lira nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Selam, Dondum ofise :) Telefondan baktim almadan once pati ye postunu okudum. TT ye kotu deyince sen, baska ne var elinizde pazarlgina oturduk, diger soyledigin markalar yoktu onlarda, benim de gonlum sivi sogutmadan olunca idareten bisi aldim Zalman, yine 70 kagit bayildim ama su vidalari edininceye kadar calissin yeter. Saolasin ilgilendigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 In order to receive the replacement spare part, please follow these steps: - Please visit this link: www.corsair.com - If you already have Corsair Web Store login ID and password, please login. - If you don’t have Corsair Web Store login ID and password, please create one by following this URL: https://shop.corsair.com/customer/account/create/ - Add this item: http://www.corsair.com/hydro-series-h60-h80-h100-universal-bracket-kit.html - Add the spare part(s) to your shopping cart - Go to your shopping cart to review the parts - Enter the coupon code: xxxxxxxxx (do not copy and paste, type this in manually) - Checkout - Complete your shipping information - Choose the free ($0.00) shipping method - Confirm your order Please note that the part will be shipped out to you free of charge, you don’t need to enter your payment information for this order. The coupon code is only good for 7 days from the date issued. This coupon is only good for 1 use. Once order confirmed, please allow 5-10 business days for delivery completion. Please let us know if you have any question. Thank you. ------------------- Corsair (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Neredeyse tum premium aftermarket aksesuar ureten sirket yapiyor bunu. Bu kadar ugrastirmalari bile izdirap. gozun aydin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ehe eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar