calomer-dp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Arkadaşlar ben yeditepeyi bu sene kaznadım ve bilgisayar getirdim de burada kazaa veya imesh çalışmıyorproxy felan nasıl bağlanılabilinir bilen varsa ve bilgilendirirse mutlu olurum şimdiden teşekkürler[signature][hline]Calomer-dp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 portları kapatıyorlar baglanamazsın uni içi sadece yurtta kalanların kullanabilecegi ftp ler fln yok mu oralardan film-mp3 vs bulabilirsin mesela bilkentte var[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Olay yeditepeden değil bağlantıyı aldıgı yerden kaynaklanıyor normalde sözleşmelerinde p2p programları oyun portları filan yasak ama uniler bu olaya geçen seneye kadar tınlamıyordu bunun üstünede bağlantıyı dağıtan yer engel koydu. Şirketin ismi yanlış bilmiyorsam ULAKNET[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 08 Ekim 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 itü yurtlarına gel :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Divxforever forumlarından Savatage'nin yazısı Arkadaşlar öncelikle çok fazla kasmayın derim bu konuda zira iş sadece bulunduğunuz üniversite ile ilgili değil... Ocak-2003 de ULAKNET in Çukurova kongresinde aldığı kararlar sonucu, istenmeyen trafiğin engellenmesi için üniversitelere bir çok yaptırım getirildi. Ve bu kararlar yavaş yavaş hayata geçiriliyo. ULAK eğer üniversite gerekli önlemleri almazsa üniversitenin hat kapasitesini sınırlamak/artırmamak ile tehdit ediyor... Bunun sonucunda üniversiteler Firewall ları devreye sokmaya başladılar.Öyle ki, sunucu makineler hariç(IP kontrolü) içerdeki hiçbir makineye dışardan erişmeniz mümkün değil. Tamam 25,110,80 gibi bazı portlar açık ama bunlarda da içerik filtrelemesi uygulanıyor...[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ulaknet üniversiteleri aşağı yukarı şöyle kontrol ediyor, - portlarını tarıyor, gerekli olanların kapatılmasını söylüyor, ya dışarıya ya da sadece içeri bağlantı yapılmasına izin veriyor - ipleri tarıyor, en yüksek bandwitdth kullananı incelemeye alıyor - portları tarıyor, en çok sayıda saldırı yapılan portu direk kapıyor, en çok bandwidth yiyen portu incelemeye alıyor.. her üniversite de kendi içinde kontrolünü yapıyor...[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 allahtan o dediklerini yapacak adam bizim universitede bulunmamakta.. sayki sevki ve elemanlar isten anlamaz olunca ole bi kisitlama gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Sailor, 08 Ekim 2004 21:01 tarihinde demiş ki: itü yurtlarına gel :) Katılıyorum delirdim ben böle bi olay görmedim 2mg/sn ne demek yaaaa[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 lol yeditepenin okey.gen.tr ye bile blok koydugunu biliyorum ya yeditepe sucks[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yeditepedeki kulüp odalarındaki bilgisayarların bağlantıları farklı mı? çünkü kazaa yı sömürüyoruz biz orda.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Klüp odaları ve hocaların odalarındaki bilgisayarlar genelde farklı çalışır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bilkentim bir tane ya benim her yere bağlan. Sadece bir gecede 3.5 gb indirdiğn zaman 2 hafta kesiyorlarmış ceza olarak :)[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 benim günlük 4gb indirdiğim oluyor 512len 3.5gb cok az bir rakam[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 10 Ekim 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Tamam da 12k kişi ortak kullanıyor 100 kusur mbit bağlantıyı[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 E peki Maltepe'de de mi aynı?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gecen sene mezuniyet tezim olarak " software piracy" i almistim. Ve bu bahsettigniz olaydan da deginmistim, cok normal bu islemler p2p tarzi illegal software download lari engellemek amacindalar. ama gidip de oyun oynamak icin port lari kapatmalari sebeklik, baska bisi degil, bilgi de hatirlarim swg oynayamazdim.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 odtüde everquest 2 oynanır mı yaw portlar falan bişi etkilemes di mi ? yoksa ağlarım ben burda ya zaten işletmeye hayvan baalasan okuomuş bari oyun oynardım..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hajettepe de yasak üstelik birde bunu engellemek için firewall var ama bu firewall engelleme işini yapamıyor ama çok güzel neti yavaşlatıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yeditepe yurtlarindan kazaa ya bagalniyor git yan odadalardaki eski cocuklardan ogren. diger portlara gelince yakinda bir hizmetimiz olcak turkiyeden bir proxy cikisi sagliycaz size bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Ainu, 20 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki: odtüde everquest 2 oynanır mı yaw portlar falan bişi etkilemes di mi ? yoksa ağlarım ben burda ya zaten işletmeye hayvan baalasan okuomuş bari oyun oynardım.. senden kaynaklanan bir sorun olmadıkça, firewall vs., oynarsın.. portlar açık..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Ainu, 20 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki: zaten işletmeye hayvan baalasan okuomuş ehueuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yeditepenin internet baglantisi superdir acikcasi genelde 300 400 le indirirsiniz. o konuda okuluma laf attirmam. kimi zaman 2-3 meglerle indirdigimi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 http tunnel die bir program var ve bunla belli portlari acamn lazim ki imkansiz :((( yanniz odtude itude yapanlar var....[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar