senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hocam sende okuyacak potansiyel göremedim ben.
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko adamı öldürüp üzerine toprak attın, 40'ını yapıp helvasını bile dağıttın. sdf :(
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 önemli değil birileri potansiyel görmedi diye okumayacaksak yanmışız zaten. Okumak istiyosam ve o şansı elde etmişsem sonuna kadar okurum, söylenenler pek etki etmez üzgünüm
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bence okuma. askere git iş bul çalış vs. zaten mühendislik yüksek lisansını türkiyede yapmanın bi alemi yok. zaman kaybı.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Viseroy said: bence okuma. askere git iş bul çalış vs. zaten mühendislik yüksek lisansını türkiyede yapmanın bi alemi yok. zaman kaybı. +1 1sene yaptım ve dondurdum şimdi yurtdışı master kasıyorum bilmem adminleri dellendirirmiyim bu cümleyle ama türkiyede master yapmak hocaların gogolarını yalamaktan başka bişey değil..çok kısa ve net.
Öne çıkan mesajlar