senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hocam sende okuyacak potansiyel göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko adamı öldürüp üzerine toprak attın, 40'ını yapıp helvasını bile dağıttın. sdf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 önemli değil birileri potansiyel görmedi diye okumayacaksak yanmışız zaten. Okumak istiyosam ve o şansı elde etmişsem sonuna kadar okurum, söylenenler pek etki etmez üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bence okuma. askere git iş bul çalış vs. zaten mühendislik yüksek lisansını türkiyede yapmanın bi alemi yok. zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Viseroy said: bence okuma. askere git iş bul çalış vs. zaten mühendislik yüksek lisansını türkiyede yapmanın bi alemi yok. zaman kaybı. +1 1sene yaptım ve dondurdum şimdi yurtdışı master kasıyorum bilmem adminleri dellendirirmiyim bu cümleyle ama türkiyede master yapmak hocaların gogolarını yalamaktan başka bişey değil..çok kısa ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar