Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 said: Asetek firması, ısı transferinde başarılı çözümler sunan su soğutma sistemini, Alienware M18x oyun bilgisayarı için entegre etti. Henüz prototip aşamasında olan bilgisayar, çarpma, düşme gibi kazalara karşı dayanıklı bir yapıya da sahip. 3,5Ghz Intel Core i7 işlemcisi ve AMD Radeon HD 6990M ekran kartına sahip dizüstü bilgisayar, sıvı soğuta sistemi sayesinde bütün parçalar arasında sirkülasyon sağlaması amaçlıyor. Benchmark testlerinde %18 ila %23 arasında performans artışı sağlayan sistem, klasik diz üstü bilgisayar fanlarından daha hızlı ve daha sessiz çalışıyor. süper vallaha bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 5k civarıydı artık 10k olur heralde fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 su cikarmiyor mu o alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Sunun yan kapagi kapaninca havale gecirmeyen duzgun Atx kasa versiyonu olsa, laptop a gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 yogartık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 dizüstü için ne kadar gereksiz bir arge olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 biraz sabun ekleseler mis gibi kokar leptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 M18x gibi acayip aletlere lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 nası gereksiz abi, notebookların en kötü yanı ısınmaları ve performans düşüklüğü. geç bile kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 şöle gereksiz naparsan yap o dizüstü ısıncak suyla o ısınmanın süresini uzatırsın anca, sonra o çük kadar yerde dolana dolana su ısınır, sonra da elinde gene sıcacık nurtopu gibi bir dizüstün olur gg bide laptopa kocaman radyatör koyamayacağın için o suyu da nasıl soğutmayı becermişler o da ayrı , yada soğutabilmişler mi acaba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Evet asıl beni de düşündüren suyun soğutulması. Çok kılcal kanallı bişey yapmak lazım o kadar küçük alanada o işi başarabilmek için ama bu da suyun dolaşım hızını etkileyecek. İmba bi performans farkı yaratacağını zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Belki boyle bir kimyasal vardir isin icinde ? Ben de su linkteki pad'in siyahi var gayet de isimi gordu suana kadar ama tabi cilgin gaming laptoplarda yetemeyebilir tek basina denemedim okadar :) Link http://www.walmart.com/ip/Thermaltake-iXoft-Fanless-Notebook-Cooling-Pad/12457792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 super muper de, ekstra agirlik bunlar hep. mobiliye amacli aletlerde anlamsiz, ben masanin ustune koyarim, ayda yilda bir kaldiririm diyen varsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 su soğutma lafın gelişi zaten hiç birinde direk saf su kullanımaz, işin içinde coolant kimyasallar tabii ki vardır ama 1-2 derece falan oynatır onlar + uzun kullanımlarda eğer kocaman bir radyatörün yoksa o su yavaş yavaş ısınır gerçi alienware ler öle normal laptop değiller maşallah 5 kilo çeken masaüstünün az portatifi gibi oluyorlar yani öle bi cihaza radyatör sıkıştırmak çok da sorun değil ama o radyatörü de işte pasif soğutmamak lazım, işin içine gene fan vs giriyor, birde tam randımanlı çalışmasının mümkünatı yok o su soğutmanın şu peltieri ne zaman entegre edebilecekler ya soğutma sistemlerine, onu merak ediyorum ben hava su falan yalan bunlar, yada hayvan gibi düşük voltaj ısınmayan elektrik yakmayan , şarj falan istemeyen bir teknoloji lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar