Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opel astra H teyip sorunu

gramul

Öne çıkan mesajlar

gramul said:

opel astra 2005 model aracım da söyle bir sorun yaşıyorum aracımı kitleyip gidiyorum gelince teyip acık buluyorum .
teyip kendiliğinden açılıyor anlayacağınız .

daha önce tecrübe edinen varmı bu konu hakkında .

içinde CD bırak diyenler var .

selamlar, aynı sorunu yaşadık biz de, yetkili servis direk teybi değiştirdiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aynı model arac için bugün öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum.

dün aracımı detaylı iç temizliğie götürdüm akşam üstü aracımı aldım sabah işe giderken herşey yolundaydı fakat bu akşam mesaii cıkışı aracımı park ettiğim yerde 4 lüler yanarken buldum . ilk etapda sabah uyku sersemi acık unuttuğumu sandım ama öyle olmadığını öğrendim .
araç çalışıyor sıkıntı yok ama gösterge paneli çalışmıyor aynı zamanda da 4 lüler sönmüyor . o şekilde bi servise götürdüm bana 750 tl fatura cıkardılar panel bozulmuş dediler .

eve gelip internnetn araştırıdım nem ve rutubetten arka bagajdaki sigorta panelinden kaynaklı geçici bir durum olduğunu öğrendim .bir çok kişidede aynı sorun varmış . başınıza gelirse korkmayın nemden ve rutubetten kurtulmayı deneyin paranız cebinizde kalsın

yarın güneşte kurutup nemden kurtuldukdan sonra sonucu paylaşırım . umarım düzelir benimde param cebimde kalır .

ilgili link :http://www.opelx.com/astra-h/3192-panel-gostergeler-calismiyor.html
Sosyal ağlarda paylaş

Opel için Odak Topkapı'yı tavsiye ederim. Bu tip konularda çok tecrübeliler ve iyi niyetliler.

Bikere benimkine de olmuştu bahsettiğin durum ama dörtlü düğmesine basıp söndürmüştüm, bir daha da tekrarlamadı.

Astra'larda kesin olarak kronik elektronik arıza var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...