Phlox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 arkadaşlar uzun süredir ortaçağ merakım var fakat bu konuda hangi kitap güzeldir hiç bilmiyorum. konusu ortaçağla ilgili herşey olabilir ortaçağ fransası, engizisyon, sırlar fln o tür şeyler olursa daha güzel olur tabi. önerilerinizi bekliyorum..[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! [Bu mesaj Phlox tarafından 12 Ekim 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 mesela böyle tarikatlar falan.. yokmu hiç öneri ? :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Tapınak hedeleri olarak adlandırdığımız artık çarşaf çarşaf her kitapçıda görebileceğin Tapınak Şövalyeleri adına binbirçeşit kitap var ve gerçekten bazıları doyurucu bazıları aç bırakır... Wicca's diye bir kitap var ama baya araman lazım sonra Witchcraft var.. Engizisyon Tarihi altında bir kitap var Salem in üç mum u var Varda var ararsan bulursun..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ortaçağda geçen ama Orta Çağ Avrupası nı anlatmayan "Alamut" var[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Roma İmparatorluğu Tarihi'ni okumadan diğerlerini okuma.[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ortaçağ hakkında doğru bilgi edinmek istiyorsan işin uzmanını okumalısın. Yani Umberto ECO. Baudolino ve Foucoult Sarkacı'nı okudum ve kesinlikle öneriyorum. Forumlarda arama yaparsan hakkında başka yazılara ulaşabilirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 unutulan diyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 sağolun cevaplar için.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serialkid Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aslnım birak orta çaği sana söle biraz karanlık biraz aydınlık olan sun tzu the art of war oke dunyanın en eski mesleğinin fahişelik değil casusluk olduğunu öğren[signature][hline]antireal eşkiya-el cucuk (gm ler tarafından isim silinerek hatali denildi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar