cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Helal olsun hanımlara. Emeği geçen herkesi, Aziz Yıldırım başta olmak üzere futbol haricindeki tüm amatör branşlara dünya standartlarında tesisler kazandıran, klübün kendi yağıyla kavrulmasını sağlayan, dünyanın en iyi oyuncularını Türkiye'ye getiren, klübün en zor günlerinde bile dim dik ayakta kalmasını sağlayan yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 amatör branş yaptı adamlar koskoca kadın voleybol takımını. mahalle takımı yapsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 https://p.twimg.com/Ao25HrACMAAE5H7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_-pAbQ35k8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Aaa ne iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 valla tekrar tekrar izlenesi su kutlama goruntuleri :) 2, 3 derken sonunda sampiyon da olduk :) darisi cev de gs nin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Oo güzel iş çıkarmış ablalar. Futbolda ülke olarak pek bi cacığımız yok ama diğer branşlarda çok güzel işler başarıyoruz. Helal olsun hepsine teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bu arada ben o kim'in ağzını yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 universalspor şampiyon olmuş voleybol gibi lesser sporlarda şikeyi uluslararası çapta yapmak daha kolaydır tabii şaka lan şaka helalolsun ablalara, iyi iş çıkarmışlar. yalnız buraya gelene kadar medyada hiç yer almadı, sanki sadece finale çıkıp onu kazandılar gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 polis otobüse saldırmış, olay falan çıkmış. sapıttılar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 polis otobüse tekme atmış falan diyorlar fsdfs o nasıl oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 akıllı olun diyorlar işte fenerbahçeye. aziz yıldırımın hala şikeden içerde olduğunu zannedenler var, o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Polisin attığı gaz otobüsü etkilemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bi taraftarin bacagini kirmis polis. kutlama anlayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bu kadar bilincsiz cahil bir polis 3. dunya ulkeleri gibi bizdede mevcutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bacağı kırılan taraftar 12 yaşında bir kız çocuğuymuş, onun üzerine çıkmış olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 olaylar ilk nasıl çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bir taraftar, voleybolculardan birine atkı verirken polis iteklemiş filan, ordan başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Dün akşam yeni başlık açmaya üşenmiştim, madem buraya yazayım yine spor aynı en azından ehah. Gs de Cev kupası finali ilk maçını 3-1 kazandı. Rövanş cumartesi. Yenilsek de altın seti oynayacaz en kötü ihtimal. haydin gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 abi onunla ilgili bilgi aradim da, bulamadim. mac 3-0 olsa bile altin set mi oynaniyor ? macin 2. setinde galatasaray 12-21 den mi ne 22-21 one gecip seti verdi, yazik olur dedigim gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 evet, italyanların her türlü galibiyetinde (3-0 da 3-2 de fark etmiyo) altın set oynanacak. bu kupanın statüsü öyle diye duymuştum, şimdi kuralın yazdığı bi yer falan bulmaya üşendim de, şu habere bakınca da anlaşılıyo: http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=12295&ID=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paso Avrupa Şampiyonu oluyoruz alışkanlık yaptı dadından yenmiyi, anlaşılan başkan burayı da bağlamış Avrupa'nın kalbinde herkesin gözüne bakaraktan şike yapıyoruz artıkın! yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 altın set oynanıyor şu an galatasaray'ın maçında, 3-0 mağlup gs. gs baya kötü hatta, anlam veremedim. rakipteki kızlar da 10 numero. bu arada salon hınca hınç dolu ve inanılmaz tezahürat yapıyorlar. edit: galatasray moralman kaybetti bile. 9-3 skor. edit 2: 15-9 kaybetti gs. calderon mu ne, ne kadar kötü bi hatun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar