Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 1.2 tsi baya yeticek o zaman size, test surusu falan yaptiniz mi siparisi vermeden once acaba?
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Pasha said: 8v 102 hplik motor mu gidiyodu? :)mesela golf 6 manuel 102 hp motor da hayli az yakıp hiç de fena gitmiyodu. 140 semalarında 8.5 9 litre ortalamalarıyla izmir yaptım geldim, 150 160 falan cok rahat gordu rocco da aynı yakıyo aynı hızlarda.
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 rocco ruzgar direnci sayesinde daha az yakiyo, ayni guzargahi ayni hizlarla (dsg daha az yakiyo bunun da etkisi var sanirim) 6.7 ortalamayla gittim gecen hafta :) her halukarda o motor icin gayet guzel degerler, hatirladigim kadar kotu degilmis :)
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hayirli olsun guzel secim olmus, kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun.
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Hayirli olsun. Test surusu yaptigim bir arac. tork bandi genis ve kullanimi gayet keyifliydi. porto jantli highline modeli hala aklimda :)
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam, iyi dilekler için geç de olsa teşekkürler :) Aracı dün teslim aldı abim. Ben finaller yaklaştığı için henüz gidip test edebilecek vakte sahip değilim ama kendisi şu cümleyle görüşlerini bildirdi bana : "1.2 motordan tahmin edemeyeceğim performans." Acaba mı? deyip korktuğumuz gibi bi sonuç yok yani. Gayet tatmin ediyormuş araç motoruna göre. Ay lav turbo diyoruz sdf
Öne çıkan mesajlar