Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 1.2 tsi baya yeticek o zaman size, test surusu falan yaptiniz mi siparisi vermeden once acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Pasha said: 8v 102 hplik motor mu gidiyodu? :)mesela golf 6 manuel 102 hp motor da hayli az yakıp hiç de fena gitmiyodu. 140 semalarında 8.5 9 litre ortalamalarıyla izmir yaptım geldim, 150 160 falan cok rahat gordu rocco da aynı yakıyo aynı hızlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 rocco ruzgar direnci sayesinde daha az yakiyo, ayni guzargahi ayni hizlarla (dsg daha az yakiyo bunun da etkisi var sanirim) 6.7 ortalamayla gittim gecen hafta :) her halukarda o motor icin gayet guzel degerler, hatirladigim kadar kotu degilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hayirli olsun guzel secim olmus, kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Hayirli olsun. Test surusu yaptigim bir arac. tork bandi genis ve kullanimi gayet keyifliydi. porto jantli highline modeli hala aklimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam, iyi dilekler için geç de olsa teşekkürler :) Aracı dün teslim aldı abim. Ben finaller yaklaştığı için henüz gidip test edebilecek vakte sahip değilim ama kendisi şu cümleyle görüşlerini bildirdi bana : "1.2 motordan tahmin edemeyeceğim performans." Acaba mı? deyip korktuğumuz gibi bi sonuç yok yani. Gayet tatmin ediyormuş araç motoruna göre. Ay lav turbo diyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar