WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Antreman sonrası sorunlar için çözümleri burda paylaşalım. Ben 1 haftadır boks kursuna gidiyorum, ilk gittiğim gün sağ elimi ve parmağımı kum torbasında incittim. O günden beri iyileştiremiyorum antremanlar yüzünden. Bildiğiniz iyileştirici iyi bir krem var mıdır acaba ? Spordan önce en az 2.5 - 3 saat yemek yememek lazım, geçen tecrübe ettim. 1 saat öncesinden yiyip gittim ölüyodum. Fenalaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 dinlen ve destekleyici tedavi krem vs tabiki uygula yemek konusuna katılıyorum özellikle bacağın devreye girdiği ve sürekli eğilme yere yakın olma durumlarında inanılmaz derecede fenalaştırıyor insanı benimde öle bir tecrübem var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Birde hemen iyileşmesini bekleme dikkat et yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Antremandan sonra neler yiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben az önce geldim antremandan, 2 tabak makarna ve 150 gram falan et yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 WhiteMocha said: Bildiğiniz iyileştirici iyi bir krem var mıdır acaba ? Fastjel İncinmeler için çok güzel bir krem. Tecrübeyle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 NeoStyle said: ben az önce geldim antremandan, 2 tabak makarna ve 150 gram falan et yedim hehe güzel, ben gece gece biraz brokoli yoğurt basıcam :) sonrada shake basar yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar