Chastor Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Asus ML238 23'' monitör aldım ilk bağladım görünütü ekranı tam kaplamıyordu.Bende catalystten >dijital flat panellerim>ölçeklendirme seçeneklerinden fulledim şu anda full ekran gözüküyor ama böyle biraz pixel pixel gibi HDMI kabloyla bağlamama rağmen full hd gibi gözükmüyor 1080p filmler.Ayrıca ekran gözümü yoruyor, beyazlara sayfalara bakamıyorum ekranda.Bunun otomatik ayar gibisinden bir seçeneği yokmudur epilepsi olcam bu gidişle. monitörde şu http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-ml238h-23-ml238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51743 yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Başım agridigindan dolayı kapatmak zorunda kaldım monitörü çaresiz kaldım bir fikriniz yoksa yarın geri vericem monitörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar