jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bugun okulla gezi wardı ılk bı miniaturk sonra bi ortakoy de yemek sonrada sarıyerde muze gezıldıkden sonra gerı gelındı fakat miniaturk bence cok ılgınctı baga hos yapmıslar bogazkopsurunden tutunda olimpiyat stadına kadar hersey wardı ... bence ho$ ve gorulmeye deger bıyer yane o yurtdısındakıler gıbı olmasada baga guzel sonra artemis tapınagı wardı aklımda kalanlardan baska anıtkabir ... sultanahmet vs.. vs.. dolu wardı yane daglar filanda wardı fakat daha tam olarak acılmamıs galıba tadılat wardı bıraz bide en gıcık oldugumuz sey her dk anons yapıyolarda misafirlerimizin cimlere basmaması , kabuklu yemi$ yememleri , ve minyaturklere dokulmaması ... bu anons u 1,5 saat ıcınde en az 100 kere demısdır kadın delırcetık en sonunda . ama guzeldı yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne anonsu be bi tabela asacak akılları yokmu:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Valla biz gittiğimizde daha anons sistemi kurulmamıştı adamlar düdük ve sopayla peşimizden koşturdular...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Sorun bu iste Sunu anlayamadik bi turlu birne surekli bisey yapma derseniz o yapacaktir bunu inadindan, insan dogasi bu. Ameriak da ki hic bir roller coaster parkinda turunde boyle surekli sunu yapmayin anonslari yoktu. En basta lutfen dokunmayin yazardi, biri dokunursa uyarilir, ok ileri giderse goturulurdu.[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Haklısın Volfi... çok haklısın... ama böyle mesela farkında olmadan masa böyle "tak tak" diye vuruyosun parmağının ucuyla sınıftan biri yapma! dediği zaman bi şekilde böyle vurmadan duramıyosun... vurduğun zaman tepkisi ne olacak merak ediyosun... ne yapabilir gerçekten yapma! derken ciddimiydi yoksa anlık birşeymiydi... demişler ya insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ......[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 insanımız böyle aslında bir bakımda buna toplum olarak dahiliz yani birşey yapma derler yaparız yap derler yapmayız olay budur..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hayır abi sadece türk insanı diil bence her insan öyledir... Sadece aramızdaki fark eğitilmemiş olduğumuzdan kendimizi durduramamamız...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eğitilsek de bazılarımız alışkanlıklarımızı değiştiremiyoruz yani bazı şeyler sadece teoride kalıyor[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Doaldır... Bu arada konuyu çok sapıttık miniatürkden bahsedeyim biraz... Ben miniatürkü bayaa sevdim çok uğraşılmış çok güzel olmuş ama biraz atraksyon koymaları lazım... çok sade eğlence yok, cafe falan gibi bi yer yok aslında daha tam açılmadı belki yapacaklar bunları ama o kadar emek verilmiş isteneni vermiyo...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bende olimpiyat stadının ıcıne futbocular konulabılırdı baga da ayrıntı yapabılırler ama yok ugrastırır ya ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 daha düne kadar okulda kravat ve gömlek giymek zorunluydu, ama ptesi den itibaren tshirtle gidilebilecekmiş idareciler açıklama yaptı. kravat zorunluyken nerdeyse hiç takmamışımdır, ama ptesi kravat, gömlekle gidicem okula skdjfhkjsdf [Bu mesaj someone tarafından 24 May 2003 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ho? ne alaka ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 nasıl yani? bizde hayatta olmaz öyle şey hatta geçen pazartesi ceketsizleri almamaya aksıyorlardı ama girdim ben gene de[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 antalya'da oluyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bizde oluyo walla yazın tshort le gelıyoruz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bugün gittim miniaturk e arkadaşlarla beraber. Gerçekten güzel iyi düşünülmüş, 6 dilde eserler hakkında bilgi veren hoparlör(Her seferde tek dil, girişte sana verilen barkoda göre). Ama ekip olarak ortak aldığımız tek karar, çok fazla caminin tanıtılmış olduğuydu. Belirli başlıca camiler haricinde, yüzlerce hatta binlerce tarihi eser varken, hiçbirimizin duymadığı(Ekibin %50 si istanbul u değil, türkiye nin her köşesinden durumu var, Adana, Trabzon, Kayseri vs.) mimari olarakta birbirine benzeyen camiler olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yok anons gerekiyor. Bizimkileri tabela kesmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar