Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Selamlar, 1 ay kadar önce soğuklarda sokaktan bir kediyi eve aldım. Boynunda tasması var, eski toka yeri de bayağı aşağıda yani sahipli bir kedi olduğu kesin. Küçüklüğünden beri sahibindeymiş, tasmada telefon ya da isim yok. Esnafa ve internete de haber bırakmama rağmen sahibi çıkmadı. Kendisine bakmak istesem de maalesef birçok açıdan mümkün değil. Bu yüzden kendisine sahip arıyorum. Kendisi dişi, sakin bir arkadaş. Kumuna felan direk alıştı, başka yere hiç çiş kaka yapmadı. Et tavuk pişirmeme rağmen mutfak tezgahına bir kere bile çıkmadı, yemek yerken vs hiç yanaşmıyor bu durumu bayağı ilginç bulmuştum. Bulduğumda çok dayak yemişti, sokağa hiç alışkın değil büyük ihtimalle. Bu yüzden geri bırakmak istemiyorum kendisini, havalar güzelleşmesine rağmen sokakta yaşayabilecek bir kedi değil. Şişli'de oturuyorum ben, geçici babalığım güzel gitti ancak sahiplendirmem lazım kendisini. İlgilenenler varsa lütfen yazsın. Resimleri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bence o seni sevmiş sende onu baska birine verme bak gitsin ölümlü dünya ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Öyle ama yapacak birşey yok, biraz özel nedenler dolayısıyla sahiplendirmem gerekiyor kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Zor bir durum :/ yavru olsa daha rahat bulurdun sanirim bakicak birilerini. Umarim bulursun da sahipsiz kalmaz yavrucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Umarım. Hala aranıyor arkadaşlar, kendi yakınınızdaki kişilere de ulaştırabilirseniz çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 köftesi fena olur bunun. salma sakın sokağa canlı komazlar, sonra gider yeriz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Hala aranıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar