Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok vallaha takmamakla olmuo.. hayatımda yani çıksa neyse.. yaza kadar off off..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 35) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hiç zorluk çekmem ama yeni ortamlara girmeyide sevmem :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Valla ben yeni ortamlara çok kolay alışırım yani ii uyum sağlarım :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Head Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 valla okula gittim insanlar geldi tanışmaya. şimdi lider gibi bişey oldum euah[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmus... Simdiye kadar nasil olduysa bundan sonrada oyle oluyor, ekstra caba harcaninca olmuyor boyle seyler...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Öne çıkan mesajlar