Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ortama Alışmak

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

bence herkesle kaynaşma olayı falan saçma. sadece aynı sınıfı yada aynı ortamı paylaştığın için biriyle arkadaş olmak anlamsız geliyo bana. 50 yaşıma geldiğimde yokluğunu hissetmeyeceğim bi insan bana ne katar ki?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

somebody güzel sözler etmiş kulak verin derim şahsen bi köşeye yazdım ben[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?

[Bu mesaj Predator- tarafından 18 Eylül 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya çekecek turde biri olmayınca işler zorlayışıyo bu sefer bildigin her seyi ona ogretmek zorunda kalıyosun Max 3 gun[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ortamda çok gıcık oldugum tipler var..
oda etkiledi beni..
bunalıma giricem galiba..
(bkz: imzam)[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 3)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ilk girdiğimde çekingenim. Çünkü bence ilk izlenim önemli çünkü insanlar önyargı ile yaklaşma potansiyeli içindeler. O yüzden ilk başlar çok gergin olurum. Sonra karşımdakilerin benim hakkımda fikirleri olduğunu anladığımda açılırım artık :)[signature][hline]come forth my friend...
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim ne gerginligi ya. insanlar sizi o kadar dusunmezken umursamazken siz ne kendinize bu kadar dikkat ediyosunuz aman aman naapmaliyim yok ilk izlenim falan... sizi beenen muhabbetinizle begenir. muhabbet edin, icinizden ne geliyosa sooleyin, a begenmezse b'nin hosuna gider. zaten a sizi begenmiyosa, hayir da gelmez ondan... kendiniz olun, kasmayin... su gune kadar nereye gelmisseniz, kisiliginizi nasil olusturmussaniz, iki kici kirik insan icin degismeye deger mi? kendi degerleriniz daima baska insanlardan ustun olsun, cunku insanlar gelip gecici. sizse daima kendi degerlerinizle varsiniz. onlar olmadan siz de olmazsiniz... oluruna birakin. yalnizsaniz yalniz takilin o zaman. tek basiniza yapacak bi seyler bulun eelenin. ha hosnut degilseniz, sizin yaptiklarinizi yapan insanlar mutlaka vardir disarda. zaten siz eglenirken birileri mutlaka gelir size merhaba der...

kendiniz olun ve eglenmenize bakin. gerisi oluruna birakilacak seyler... degmez..
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de, gicik oldugunuz tipler varsa ortamda, hoslasmadiginiz, birakin onlar rahatsiz olsun, siz niye oluyosunuz ki? zaten gercekten itici insanlarsa sizden uzaklasirlar. yok diillerse ne guzel kaynasmis olursunuz. birakin onlar sizden kacsin, siz onlardan degil. rahatiniza bakin siz. baktiniz hala rahatsiz oluyosunuz o zaman sunlari dusunun:

"onlar kim ki sizin eglencenizi engelliyorlar?"
"eglenmek mi daha onemli yoksa 5 para etmez iki herif yuzunden keyfinizi kacirip kos kos oturmak mi?"

[Bu mesaj riglous tarafından 19 Eylül 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 11 Eylül 2004 05:47 tarihinde demiş ki:
somebody diğer bir sorun herkez yeni olacak :)
bu ortama kaynaşmayı kolaylaştırırmı :-p
sanırım karşımda tecrübe ve benden büyük biri duruyor ;)

süfer işte madem herkes yeni onlar da aranıo şimdi tanışmak için bence kimin yanına gitsen direk sıcak davranır yane herkes yeni madem..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Ainu, 19 Eylül 2004 03:03 tarihinde demiş ki:
said:
orc_lord, 11 Eylül 2004 05:47 tarihinde demiş ki:
somebody diğer bir sorun herkez yeni olacak :)
bu ortama kaynaşmayı kolaylaştırırmı :-p
sanırım karşımda tecrübe ve benden büyük biri duruyor ;)

süfer işte madem herkes yeni onlar da aranıo şimdi tanışmak için bence kimin yanına gitsen direk sıcak davranır yane herkes yeni madem..

olmadı çünkü gruplaşanlar olmuş..
iğrenç..
nefret ediyorum..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 3)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici