Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu yazı tamamen sanamı ait nedanko?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Evet..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 güzel bir benzetme yapmışsın :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 up..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 üniye falan mı başlıyosun orc?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence herkesle kaynaşma olayı falan saçma. sadece aynı sınıfı yada aynı ortamı paylaştığın için biriyle arkadaş olmak anlamsız geliyo bana. 50 yaşıma geldiğimde yokluğunu hissetmeyeceğim bi insan bana ne katar ki?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 dediğin dogru ama seneler boyuncada sınıfta tek olmakta kötü..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olmuyor olmuyor.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Kendiliğinden geçer o süreç,anlatılmaz yaşanır yani :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ne kadardır bu süreç ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sen yeter diyene kadardir. artik sacmaliyorum salak miyim ben dedigin noktada YETEEEER diye baarirsin sonra herkesin cani cehenneme olur, bi bakmissin iki gun sonra cevre yapmaya baslamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nasıl yani?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 somebody güzel sözler etmiş kulak verin derim şahsen bi köşeye yazdım ben[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? [Bu mesaj Predator- tarafından 18 Eylül 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ona kulak verdik ama olmadı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya çekecek turde biri olmayınca işler zorlayışıyo bu sefer bildigin her seyi ona ogretmek zorunda kalıyosun Max 3 gun[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ortamda çok gıcık oldugum tipler var.. oda etkiledi beni.. bunalıma giricem galiba.. (bkz: imzam)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 3) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ben de ilk girdiğimde çekingenim. Çünkü bence ilk izlenim önemli çünkü insanlar önyargı ile yaklaşma potansiyeli içindeler. O yüzden ilk başlar çok gergin olurum. Sonra karşımdakilerin benim hakkımda fikirleri olduğunu anladığımda açılırım artık :)[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kardesim ne gerginligi ya. insanlar sizi o kadar dusunmezken umursamazken siz ne kendinize bu kadar dikkat ediyosunuz aman aman naapmaliyim yok ilk izlenim falan... sizi beenen muhabbetinizle begenir. muhabbet edin, icinizden ne geliyosa sooleyin, a begenmezse b'nin hosuna gider. zaten a sizi begenmiyosa, hayir da gelmez ondan... kendiniz olun, kasmayin... su gune kadar nereye gelmisseniz, kisiliginizi nasil olusturmussaniz, iki kici kirik insan icin degismeye deger mi? kendi degerleriniz daima baska insanlardan ustun olsun, cunku insanlar gelip gecici. sizse daima kendi degerlerinizle varsiniz. onlar olmadan siz de olmazsiniz... oluruna birakin. yalnizsaniz yalniz takilin o zaman. tek basiniza yapacak bi seyler bulun eelenin. ha hosnut degilseniz, sizin yaptiklarinizi yapan insanlar mutlaka vardir disarda. zaten siz eglenirken birileri mutlaka gelir size merhaba der... kendiniz olun ve eglenmenize bakin. gerisi oluruna birakilacak seyler... degmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ha bi de, gicik oldugunuz tipler varsa ortamda, hoslasmadiginiz, birakin onlar rahatsiz olsun, siz niye oluyosunuz ki? zaten gercekten itici insanlarsa sizden uzaklasirlar. yok diillerse ne guzel kaynasmis olursunuz. birakin onlar sizden kacsin, siz onlardan degil. rahatiniza bakin siz. baktiniz hala rahatsiz oluyosunuz o zaman sunlari dusunun: "onlar kim ki sizin eglencenizi engelliyorlar?" "eglenmek mi daha onemli yoksa 5 para etmez iki herif yuzunden keyfinizi kacirip kos kos oturmak mi?" [Bu mesaj riglous tarafından 19 Eylül 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ya iyi de ben kendim gibi olmuyorum demedim ki ister istemez kendime davranışlarıma dikkat ediyorum. somebody nin dediği gibi sazan olmamak lazım.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 05:47 tarihinde demiş ki: somebody diğer bir sorun herkez yeni olacak :) bu ortama kaynaşmayı kolaylaştırırmı :-p sanırım karşımda tecrübe ve benden büyük biri duruyor ;) süfer işte madem herkes yeni onlar da aranıo şimdi tanışmak için bence kimin yanına gitsen direk sıcak davranır yane herkes yeni madem..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Ainu, 19 Eylül 2004 03:03 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 11 Eylül 2004 05:47 tarihinde demiş ki: somebody diğer bir sorun herkez yeni olacak :) bu ortama kaynaşmayı kolaylaştırırmı :-p sanırım karşımda tecrübe ve benden büyük biri duruyor ;) süfer işte madem herkes yeni onlar da aranıo şimdi tanışmak için bence kimin yanına gitsen direk sıcak davranır yane herkes yeni madem.. olmadı çünkü gruplaşanlar olmuş.. iğrenç.. nefret ediyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 3) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 30 gün ara geçmiş depresyona girmemin :( çok kötü günler okul :( arkadaş yok bişi yok.. olmuyor olmuyor olmuyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 35) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bende depresyon denen olaydayım takma bosver.[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben oda arkadaşımı zehirlicem bi gün muhtemelen adam uyutmuyo anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar