MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Valla şişmanlık daha hoş. Benim gibi iskelet olmayında..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 valla insan kendini nasıl beğenirse öyle güzel[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 dayanırım diyosan akşamakadar sabahla[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 uyku düzenide kilo aldırıyor sanırım :) gene bir topicde nerden nereye :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 06:49 tarihinde demiş ki: acaba hiç uyumayıp bu gece erkenmi yatsam? yoksa bu gece sabahlasammı? hangisi önerilir? hangisi önerilmez? :) kararlarını kendin al ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 gençler ne halt yerseniz yiyin .. :) ben çıkıyorum.. sonra görüşürüz.. hepinize iyi hayatlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tamam hoca lafı kodunda çıktın helal olsun bomba gibi[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: xueshen, 11 Eylül 2004 06:58 tarihinde demiş ki: tamam hoca lafı kodunda çıktın helal olsun bomba gibi :) yok yok. bakın benim dediklerimi dikkate alın siz. pişman olmazsınız. dolu dolu yaşayın hayatı.. abuk subuk şeylerle uğraşmayın..öyle keşler gibi de yaşamayın. hayat ciddi bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 aman dolu dolu olsa ne çıkar.. hayat rezil birşey bence..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 "İnsanların hoşuna giden şeylerden biri hatta en büyüğü dikkate alınmaktır.İnsanları dikkate alın ayırım yapmadan.Onları dinleyin, yardım edemeseniz bile dinleyin...Asla küçümsemeyin. İleride faydasını görürsünüz." somebody M.Ö 1300 ünlü bir filozof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: somebody, 11 Eylül 2004 07:01 tarihinde demiş ki: said: xueshen, 11 Eylül 2004 06:58 tarihinde demiş ki: tamam hoca lafı kodunda çıktın helal olsun bomba gibi :) yok yok. bakın benim dediklerimi dikkate alın siz. pişman olmazsınız. dolu dolu yaşayın hayatı.. abuk subuk şeylerle uğraşmayın..öyle keşler gibi de yaşamayın. hayat ciddi bir şeydir. doru söylüyosun sanmam orc lord öle dierlerini bilmem[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Eylül 2004 07:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Eylül 2004 07:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Eylül 2004 07:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yaşam belirsizliktir... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 07:05 tarihinde demiş ki: yaşam belirsizliktir... :) uykun gelmiş senin[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bak yeni kalktım dersaneye gitcem. ne kadar hayat doluyum gördünmü bu soğuğa rağmen. Öveaay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yaşam nedir bilirmisiniz? Yaşam hayatın anlamsızlığı içersindeki küçük bir sinektir. Evet hepimiz bir sineğiz.. Kovaladıkça kaçan, kaçtıkça kovalayan sinekler. Sinekleri bilirmisiniz? Sinekler Her şeyi görür ama son ana kadar görmezden gelir. Evet bizlerde herşeyi görürüz aslında ama hep görmezden geliriz, takii ya bizim egolarımıza, yada cüzdanımıza dokunduğu ana kadar.. Sinekler birbirini pek sevmez. Çünkü açgözlüdür. Hiç sürü halinde dolaşan sinek topluluğu gördünüzmü? Yok.. Bizler kıskanan sinekleriz. Kendimiz ısıramadıysak, kimse ısıramaz diye düşünürüz. Kıskançlıktır hep.. Ya si.mişim yaşamı. Ko g.t.ne gitsin..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 oha süper yanıldın nedanko[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: kiddo, 11 Eylül 2004 07:10 tarihinde demiş ki: Bak yeni kalktım dersaneye gitcem. ne kadar hayat doluyum gördünmü bu soğuğa rağmen. Öveaay Kalkmak nedir. Neye göre kalkarsın. Biten bir şey yokki. HErşeyi biz yarattık . Saatleri dakikaları. Ama bilemedik yaşamı dakikalara sığdırmayı. Bana göre ben şu an uyuyorum. Uyumak ne demek? Hiç bunları sorguladın mı? Hadi şimdi sorgula gel.. ps: ben uyiyim en iyisi..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: kiddo, 11 Eylül 2004 07:10 tarihinde demiş ki: Bak yeni kalktım dersaneye gitcem. ne kadar hayat doluyum gördünmü bu soğuğa rağmen. Öveaay bumu hayat doluluk.. eminim zorla ve istemeyerek gidiyorsundur oraya? ben nefret ederim dershanelerden türkiye dışındada pek böyle bir olay yok diğer ülkelerde.. iğreç bir olay dershane..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu [Bu mesaj orc_lord tarafından 11 Eylül 2004 07:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben harbi çıkıyorum şu anda... sonra görüşürüz tekrar umarım.. fırsat bulursam girmeye çalışacam kısa süreliğine. ama işler çok.. artık aydınlığa kavuşuyorum . girersem gündüz girerim.. hoşçakalın hepinize. siteyi bu haftanın başında keşfettim, güzelmiş. kim kurduysa aferin. ama siz fazla internete takılmayın, hayat dışarıda... :) hoşçakalın millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yok ben seviyom dersaneyi arkadaşlar var orda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 07:15 tarihinde demiş ki: said: kiddo, 11 Eylül 2004 07:10 tarihinde demiş ki: Bak yeni kalktım dersaneye gitcem. ne kadar hayat doluyum gördünmü bu soğuğa rağmen. Öveaay eminim zorla ve isteyerek gidiyorsundur oraya? Sende uyu en iyisi..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hayat sokakta gibi oldu dediğin laf :-p (coca cola)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence hayat en boktan anın keyfini çıkarabilmektir. AAAAAH[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 aa nerede öyle birşey yazmışım ben çok ayıp :-p belkide yeni bir ortama alışmak için ortama pozitif bakmak gereklidir, nedersiniz?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ama ciddi ciddi öncelerden yazdığım bir yazıyı postlıyım. hazır yaşamdan konuşurken.. ----- Herkesin paranoyaları vardır. Herkesin bazı anlarda herkesten şüphesi olabilir. Peki yaşamdan şüphe etmek?Yüzlerce kitap, onlarca film. Yönetmenin paranoyasıydı filmdeki, beyaz giysili göbekli yunanlının paranoyasıydı.Net cevabını kimse veremedi. Yaşarken de veremeyecek. Ölümden sonra ne olduğunun cevabını kimsenin veremeyeceği gibi.Aynı yanıtlı iki sorudur bunlar belki de. Belki de yaşamımız bir oyun. Varolmayan gerçeklik. Belki doğumumuz, aslında oyunun başlangıcı. Ya da bu herneyse.Oyunun asıl kuralı ise: Kimse, ama kimse net olarak oyunda olup olmadığını bilemeyecek, şüphe etse bile. Bir kısım oyuncular ise, yan rollerde oynayan oyuncular gibi, şüphe etmekten uzak, oyunun bir parçası belki de.Ölümümüz, oyunun sonu.Ölüm denen duyguyu tattığımızda, belki de varolan gerçek dünyada başımızdaki kaskları çıkaracağız. Ve yaşadığımız-oynadığımız hayatın varolmayan gerçeklik olduğundan emin olacağız. Ve belki de yeni bir oyun...Belki de ölünce oyunu kazananlar-kaybedenler diye ikiye ayıracaklar. Kaybedenler, kötü oynamalarının karşılığını acı çekerek ödeyecekler. Sonsuza kadar binbir işkenceye maruz kalacak, yanacaklar. Kazananları ise su yerine bal akan ırmaklar, hayal bile edilemeyecek güzellikte huriler bekleyecek.Oyunun yaratıcısı ise her an senaryosunun mükemmeliğini yaşayacak bizlerle.Herşey yerli yerinde. Tüm dişliler sağlam, kol çevrildiği yerden devam ediyor dönmeye. Bizler de saf saf, kendi kontrolümüz dahilinde olmasa bile, yardım ediyoruz çarkların hareketine. İzleyicimiz kim acaba?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar