Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ortama Alışmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben valla hiç zorluk çekmem... Çünkü mutlaka benim gibi insanları bulurum.. Tamamlarız birbirimizi.. Yani girişkenlikle alakalı değil pek, çekiyosun buluyosun birbirini..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
Lordum sanırım herkes çeker ... Ben de çekerim. Ama herkesin çektiği zorluğun derecesi farklıdır. Bazılarının adaptasyon süresi kısadır bazılarının ise uzun.. Bazen ise hiç bir zaman alışamazsın. Çünkü o ortamın adamı değilsindir..
Şimdi bu zorluğu atlatmanın yollarına gelelim ...
" Aceleci olmamak gerekir. Önce ortamı gözlemlemek gerekir. Ortamı ve insanları..Bir nevi süzmek , incelemek gerekir. Çok uyanık halde olmalı. Olaylara ve diyaloglara balıklama atlamamalı. Yoksa sazan duruma düşersin. İyi diye tahmin ettiğin adam yılanın biri çıkabilir. Yılan tahmin ettiğin şahıslar da iyi çıkabilir. Bu yüzden çabuk yargıda bulunmamak gerekir. Artı asla geveze olmamalısın.Sırlarını, kendini hemen anlatma öyle..."
Bu uzar gider... Sözün kısası sabretmeli ve gözlemlemeli... No acele !

[Bu mesaj somebody tarafından 11 Eylül 2004 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir iki gün öyle naber falan sonra kaynaştıkmı gerisi kötü gelir ama başlarda kimse beni sevmez pek konuşkan olmam yeni tanıştıklarımla ama bir iki hafta sonra nedense en çok konuşan kişi ben olurum aralarında[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Lordum aslında bu zevkli birşeydir. yaşlanınca anlarsın. yani yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak zevklidir. Çünkü hayat belli bir aşamadan sonra rutine girer ve bu insanı belli bir zaman sonra fena halde sıkar..yenilik ararsın.. boşanmalar, iş değiştirmeler falan hep bundan oluyor... sertab ın dediği gibi yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir duruş, yeni bir hayat... güzel şeyler bunlar...canını sıkma sen..
yannız sazan olma.. yenilere her yerde sazan muamelesi yapılır.. :) yanlışlıkla olursan da canını sıkma sen de gül eğlen..
saygılar lordum...
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 11 Eylül 2004 05:47 tarihinde demiş ki:
somebody diğer bir sorun herkez yeni olacak :)
bu ortama kaynaşmayı kolaylaştırırmı :-p
sanırım karşımda tecrübe ve benden büyük biri duruyor ;)

herkeSin yeni olması gerekir ki ortam yeni olsun zaten :)
şimdi yapacağın şu ; ortamdaki en güzel kızı tespit et. kıza hemen asılma ama. beğendiğini de belli etme hemen. kız keşfetsin seni .. ehehehe..
evet sanırım ben bu siteye katılanların çoğundan büyüğüm... çaktırma ;)
Mesaj tarihi:
hımmm... o zaman ağır bir adam olman lazım. yani çok gevezelik yapma. aklı başında dur. şimdi nasıl bir ortama girdiğin de önemli.. üniv.ye mi başlıyon ?
not : yav sen beni dinle . sen en güzel kızı tespit et, kızı kendine hasta et.en saygını sen olursun zaten .. :)
Mesaj tarihi:
Lordum sana sırrı vereyim :::
insanları dinlemesini becerebilirsen en saygını sen olursun... insanları dinle, anlamaya çalış, onlar da senin onları anladığını anlasınlar... gözlerinin içine bak karşındakinin. seni unutmaz bir daha... bir de güçlü biri olduğunu hissettir.. mızmızlanma öyle herşeye, şikayet edip durma...

hadi bakalım kolay gelsin
bir acayip ince iş... :)
Mesaj tarihi:
salak gibi davranma sevimli olucam diye gereksiz espiriler yapma kıl tavır segileme konuşucam herkes beni görsün diye çabalama
az öz konuş
herkes veya kimse ne farkederki[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
Yani kutup olayı bu. Yanlız insanlarda biraz farklı işliyo bu kutup olayı..

Bir kere kuralı muralı yok bu işin. Kendin olmazsan kaybedersin (yaşadım gördüm)
Kendin olursan sürekli kazanırsın(yaşadım gördüm)
Yani hiç kasma kendini.. Bırak kendi haline.. Olacaktır..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm kendim mi?
tanıtayım o zmn: sessiz, içine kapanık, zeki ama fazla çalışmayan, şişko, yemek yiyen, elektronik/bilgisayar konusuyla ilgili olan, basket ile ilgilenen, fazla konuşmayan, hertülü kişi ile arkadaşlık kurabilen, kalın sesli vs. biriyim :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Mesaj tarihi:
benim tek dostum içkim ve sigaram onlardı terkederdi olmasaydı param diimi[signature][hline]orochi

[Bu mesaj xueshen tarafından 11 Eylül 2004 06:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Geçen buddy ile konuşuyodum. Neden telefonda ağladığı belli oldu. euheu
Edit: Evet oyleydi xu..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
...
Radyo Anadolurock

[Bu mesaj nedanko tarafından 11 Eylül 2004 06:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nedanko tarafından 11 Eylül 2004 06:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...