Carlyon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bir harita hazirliyorum ctf sadece herolarla oynaiyo. Herolari aylarken sole bir sorunla karsilastim: Herolarda hero ozellgi olmayan seyleride kullanacatim. Elfteki kusa donusme mesela. ama onu kullana bilmek icin master training gerekiyo. Bunu yapmanin bir yolu var mi? Bide binasini koyup oyunda update edipte yapiyorum. Cok zor ve yer kaplayan bina koyumak gerekiyo. O zamnada kusa donusup ketrra esk hala donusunce. Max mana 0 max hp 100 oluyo ve artmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlyon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kimse bilmiyomu bu konuda bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Scenario'dan Techtree Properties'i seç.Oradan Upgrades'i şeç.Upgrades for race'den Nightelf ardından Use custom upgrades'e tıkla.Druid of the Talon adept traning'i researched yap ve tadaa.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar