Equel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Arkadaslar sımdıden ozur dılerım konuyu yanlıs yere actıgımı bılıyorum. Yalnız yogunluk burada oldugundan ve benimde acelem oldugundan sıze sormak istedim. Acelem olmasaydı konuyu dogru yere acacaktım. tekrar ozur dılerım. Kirlilik yarattıgım ıcın. Ben guzel bır forum themesı arıyorum. Bu konuda yardım eedebıelcek arkadaslardan yardım beklıyorum. Bana yardımcı olursanız cok sevınırım.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Burdan bi bak Okadar özür dilemene gerek yok! Yemezler seni merak etme..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Equel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yanlıs hareket ettıgımden dolayı ozur dıledım. Paticik kullanıcılarının bazılarının nasıl davrandıklarını bıldıgım ıcın yanı. Tesekkur ederım yardımın ıcın.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 biraz daha açık olsan mesela forumların phpbb mi vbullietin mi? ve versiyonları kaç[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Equel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Online Account Sistemi İçin Phpbb İyi. Yalnız Phpbb Olmasada Olur. Fark Olmaz Yani.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bana kalsa özür dilemene gerek yok ama diğer arkadaşlar için birşey diyemem.. Sen google.com'a gir istediğin thema'yı arat bi ton site çıkıcak..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Equel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Googleye baktım ama beyendiğim olmadı. Daha çok yabancı sitelerin forumları güzel oluyor. Oda bulabilene tabi. Bi forum gorsem dosyasınada gerek yok ön görünüşünu bulabılsem oda yeter oradan calar ayarlarım.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kafana göre takıl..[b][signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 www.phpbbhacks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 www.phpbb.com resmi sitesinde baya themes mevcut..[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar