Worth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bildiğiniz yada elinizde varsa resimlerini paylaşırmısınız.arabanın hayranıyım bu aralar bi çok resim topladım arşive yeni ve farklı resimler koymak istiyorum.artık bitti tüm resim ve video lar.bildiğiniz veya sizde olan resimleri banada gönderebilirmisinmiz.gerekirse ftp adresi vereyim oraya atın bi zahmet. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 astra gsi 98 ve once kasalarda vardi 98 04 e astra opc dendi yeniside daha cikmadi galiba[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bildiğimiz opel astra gsi ın resimlerini arıyorum.çıkan senelere göre aldıkları isimler değil.ama dediğin gibi 98 model olanlar.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online GamingOlorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 pardon anlamadim astra opc mi dendi ? yanilgin var bu konuda.opc=opel performance center lexmeul gibi bir firmadir.sadece opele calisan fakat GM ile daha samimi bir sirkettir.Ozel uretim araclar yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 arti olarak arkadasa www.google.de ye girip astra gsi arat.zilyon tane resim bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cumartesi sınavı geçersem bu arbayı kullancam büyük ihtimal[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bizim ark ta girio sınava hafta sonun inşallah alırsınız :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar