aethras Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Acer Aspire 5542g Laptopumu satıyorum. Kutusu, belgeleri, faturası hala mevcut... full aksesuar satısa hazır... Ankara ici elden alıs-veris yapmak istiyorum. Hem urunu gorup test etmis olursunuz. Ayrıca World of Warcraft oyununu 3 yıldır bu laptopla oynayıp 10-25 man raid yapıyorum. Takas teklif etmeyiniz. Nakit ihtiyacından satıyorum. Acer Aspire 5542G-303G25MN Athlon II Dual-Core M300 2.0GHz 3GB 250GB 15.6" Aile : Aspire Işlemci Cinsi : AMD Athlon X2 Işlemci Hızı : 2.0GHz Ön Bellek : 1 MB L2 Cashe Bellek : 3GB DDR2 Bellek Slot Sayısı : 2 (2 Dolu) Sabit Disk : 250GB Ekran Boyutu : 15.6" Ekran Tipi : TFT WXGA Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Optik Sürücü : DVD Multi Ekran Kartı : ATI HD 4570 512MB Network Kartı : Ethernet LAN (10/100/1000) Klavye : Q Türkçe Mouse : TOUCH PAD Pil Tipi - Ömrü : 6 Hücreli Ağırlık (kg) : 2.8 kg Wireless : Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N) Bluetooth : VAR Işletim Sistemi : Windows 7 Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 yıl garanti Kamera : VAR CRYSTAL EYE TEKNOLOJI Ekran Kartı Büyüklük : 512 MB - 1 GB fiyat 600tl fiyatı indirdim dahada indirim kesinlike yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 satısa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 acer el yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Karea said: acer el yakar alıcı olmayanlar sacma sapan yorum yapmasınlar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 said: Ayrıca World of Warcraft oyununu 3 yıldır bu laptopla oynayıp 10-25 man raid yapıyorum. 3 yıl çok fazla ama be,6 ay belki 1 sene bile olsa yine gideri olurdu ben bile düşünürdüm ama, 3 yıl gerçekten fazla, iyi satışlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 2009 un sonunda aldım bimeks ten. gercek kullanmım suresi 2 yıl 5 ay. hicbir sorunu yok zaten hala kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 500 tl duz yaptım fiyatını. sirketten laptop aldıgım icin su an ihtiyac fazlası seklinde kutusunda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 İş yerim için bu tarz bir şey lazım ama tam olarak diablo 3 beta testi yapabilirsen almayı düşünebilirim. Çözünürlük ve grafik ayarları hiç farketmiyor. Kötü ayarlarla da olsa d3 oynanabiliyorsa -ki sadece iş yerinde ihtiyacım olduğu başka hiçbir program/oyun ihtiyacım yok- talibim. Zaten evimde makinam var ve bir laptop kesin alacağım 15 Mayıs'a kadar ama diablo 3 oynanabilir olması şart. Belirttiğim gibi başka hiçbir şey çalıştırmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 zaten d3 çalıştırıyosa hemen hemen her oyunu çalıştırır dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ya umut fakirin ekmeği işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 wow u normal ayarlarda raid yaparak oynuyorum. d3 u de kesinlikle calıstırır ama yuksek ayarda fps duser ondan eminim. ama low ve mid ayarda kesinlikle calıstırır. resminide ekledim unutmusum buraya koymaya ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mosquito nickli arkadasımla anlastık alısverisi yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar