Alexei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 2 gündür sanki kulağım içine hava giriyormuş gibi birşey oluyor.ne oluyor acaba bileniniz var mı?çok yüksek sesle muzik dinlediğim içinmi ama sanmıyorum.böyle garip oluyor hava çıkıyor gibi oluyor kulağımdan.[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hemen bi dohtora git.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kötü birşey mi?[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Valla bilemicem dohotrlar daha iyi bilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 daha önce orta kulak iltihabı geçirmişsen kulak zarında esneme yada yırtılma olabilir sen en iyisi git bi dolktora[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu arada sürekli olmuyor.böle sanki kulağımın içinde birşey oynuyormuş gibi oluyor geçiyor.[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bi arkadaşkısa bi süre önce demişki; Bu gibi durumlarda kulak fetişistlerinin işe yarayacağını düşünüyorum. :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 itiraf ediyorum : aslında sen bir uzaylısın :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ani hareketlerden kaçın. yatma pozizyonundan kalkma pozisyonuna geçerken bi kaç saniye bekle.. ağır iş yaparken kendini sıkma zorlama..ıkınma[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bende ağrı falanda olmuyor sadece böle kulağım birkaç saniyeline sanki içine pamuk girmiş gibi his veriyor işitmem bozulmuyor ama...[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 önemli bişey değil kulağının salyangozuyla ilgili bi problem .. başın da dönüyomu[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kulagını temizlet derim ben. tabii ben doktor degilim babamdan biraz kaptım bişeyler bi de ben orta kulak hedesinden geçirmiştim daha once. doktora gidipte "ben kulagımı temizletçem ulen temizle çabuk deme" git bi sor.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bana bi kere olmustu boyle tıkan ıyo dimi ?? oyleyse doktora git hemen hiic zman kaybet me[signature][hline]Whennn ; When the sword enters your body i will be thereee , for taking your LIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tıkanma değil ya....böle kısa aralıklarla sanki kulağım içinde birşey varmış o oynuyormuş gibi oluyor sonra bitiyor bir iki saat sonra yeniden kısa aralıkla aynı şey oluyor.[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sorunları çözemiyorsan, onlarla yaşamayı ogreneceksin. sinek kaçmış olabilir uyurken veya bocek. her insan hayatında uyurken en az 3 tane bocek yutar.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ekim 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bak su kacmista olabili. o zaman kotu olur iste bi sure sonr abeynin zonklamaya baslayabilir boyle baski yapiomuymus neymis[signature][hline]Whennn ; When the sword enters your body i will be thereee , for taking your LIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 büyük ihtimalle kulağım akmıştır.nedende şu olabilir mi ben her gece uyurken muzik dinlerdim ve çok yüksek sesle dinlerim yani en yüksekte.geneldede dinlediğim gruplarda trash metal oluyor.[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aman doktara git sonra bişi olur kötü olur[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hem trash metal dinliyosun, hem en yuksek seste dinliyosun, hem de uyurken dinliyosun. senin kulak probleminden çok uykusuzluk problemin olaiblir en fazla.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexei Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok gayet normal uyuyabiliyorum :).[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ona ejderin öpücüğü derler..[signature][hline]Çıtır Çıtır İnsanı Çıldırtır !!! Nasıl birşeysin sen,için kıpppır kıpppır mauaha la havle.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ilginç yani ben uyurken muzik dinlerim metal rock felan dinlerim ama son ses dinlemem abartı kısık dinlerim.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 haava girmiş çıkmış gibi olması ve sesin azalması delik olmasına işarette öyle geçmezki:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kulağından alien çıkacak.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Olm patiye açacağına doktora gitseydin ya :) 2 ihtimal var, 1- Kulak zarında delik var 2- Kulağına su kaçtı Yastığa kulağını koy ve o şekilde yat, uyu hatta. Hala geçmezse hemen doktora. Şakaya gelmez.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar