elazulruby Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Uzun zamandır (uzun zaman derken 1 - 1.5 sene olmuştur en fazla) elektronik müziği keşfe çıkmıştım ve farkettim ki sonu olmayan tarz ve etiketlerin dünyasında dolaşıyormuşum. Öncelik olarak IDM müziğe saldırdım Arovane, Biosphere ve Autechre gibi ama tam olarak istediğim şey olmadığına karar verdim. Sonra Bluetech ve benzeri grupları buldum ve cidden çok hoşuma gitti. Başlıkta da yazdım ama tamamen vikipedi'den kopyala yapıştır yaptım. Ama galiba bir tane etiketle bile dünyalar kadar fark gösteren elektronik müzik için belli başlı, kesin bir isme ihtiyaç var. Kısacası bu tarzda müzik yapan gruplar arıyorum. Şu anda aklıma Bluetech geliyor bir tek. Grooveshark listemde bol bol gruplara ayırdım ama hangisinin ne tarz müzik yaptığına bakmak uzun zaman alacağından direkt buraya Grooveshark accountumu da koyabilirim ki isteyen veyahut yardımcı olmak isteyen bakıp bana tavsiyede bulunabilir. Grooveshark: Spinkicked Ya da şöyle ki bakmakta tembellik çekecekler için: Bluetech - Change Bluetech - Alchemie Dub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 psybient:shpongle,asura,entheogenic vs.. psytrance:infected mushroom,hallucinogen,astral projection,astrix vs.. işte lastfmden bak bunlara benzer kişilere çok var üsendim en piyasa olanları yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar