Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Myr Incubator Talisman of Dominance Clockwork Beetle Clockwork Condor Wail of the Nim Dross Scorpion Weird Harvest Explosive Vegetation Bloodscent Creeping Mold Heedless One Tyrranax Symbiotic Elf Moss Monster Elvish Warrior Viridian Joiner Treespring Lorian Elvish Pathcutter x2 Norwood Ranger Crown of Vigor Snarling Undorak x2 Viridian Acolyte Ferocious Charge Reap and Sow Elvish Pioneer x2 Wirewood Elf Dawn's Reflection Fangren Hunter Forge Armor Shaleskin Bruiser Slice and Dice Iron-Barb Hellion Goblin Archaeologist Orcish Artillery Goblin Sky Raider Crazed Goblin Rock Jockey Goblin Sledder Sparksmith Brightstone Ritual Goblin Firebug Battering Craghorn Krark-Clan Grunt Krark-Clan Ogre x2 Mana Geyser Solar Blast Pinpoint Avalanche Goblin Chariot Erratic Explosion Great Furnace Cinder Wall Anaba Shaman Trade 'de Siyah - Mavi kartlar kabul görür.[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hmm... bence tradelist olmasi icin fazla common ve uncommon var aradigim kartlar: 4x goblin welder 4x bazaar of Baghdad 1x mana drain 2x decree of justice 2x Sundering Titan 2x Darksteel Col. verebileceklerim: 8th rarelarinin hepsi ons rarelarinin hepsi vintage tier1 bicok kart ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Common ve uncommon iyi kart olamaz mı yani? Ben bu fikre katılmıyorum. Common veya uncommon olan çok güzel kartlar var. Hatta benim aradıklarımın da bir çoğu öyle.. Kullanışlı baya bi kart var orda kullanışsızların yanında tabi :) Dikkatli bakmak ta fayda var. Gerçi çoğunu trade ettim bile..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Elvish piper-Weatherseed Treefolk-Sneak Attack-Redwood Elemental- Argothian Wurm- Rancor- Rofellos,Llan,Emissary ve o urza's saga daki ya artifact kadar yesil mana veren ya da creature'In kadar mana veren legendery land arıyorum .. VAr mı ? :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kullanisli tabii ki common ve uncommon olur. ben magic'i sadece turkiyede oynamadigim icin. Upstate NY'tayim ve burda commonlari kutulardan istedigin kadar alabiliyosun...bazen ayni sekilde uncommonlari da. butun bunlari draft cilginliklarina borcluyuz tabii ki...bi de FNM'lere ;) elvish piper gaea's cradle mevcuttur. ama aralik 15 gibi istanbula donuyorum. ancak o zaman ulastirabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 matias yazdığın kartlardan olan var ama usta... galiba elvish piper la weatherseed treefolk var..istanbuldaysan hallederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 8th edition olmaz ama ... destiny ile legacy'den olacaklar[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 tamam matias abi Elvish Piper x 4 Urza's Destiny Weatherseed Treefolk x 3 Urza's Legacy şeklinde mevcuttur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bana bursa'dan platinum angel ve insvisible cloak X 2 lazım..[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 cloak of invisibility..[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Anlayın işte :):):)[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iphoites Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Mathias, 08 Ekim 2004 16:31 tarihinde demiş ki: Elvish piper-Weatherseed Treefolk-Sneak Attack-Redwood Elemental- Argothian Wurm- Rancor- Rofellos,Llan,Emissary ve o urza's saga daki ya artifact kadar yesil mana veren ya da creature'In kadar mana veren legendery land arıyorum .. VAr mı ? :) Senin aradıgın kart Gaea's Cradle.Tum creatureların kadar yesıl mana verıyor.Bende 2 tane var ama verebılecegımı sanmıyorum. :)[signature][hline]Waiting,for your modern messiah to take away all the hatred that darkens the light in your eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar