Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - Trade 'lik kartlar

Obi_Wan

Öne çıkan mesajlar

Myr Incubator
Talisman of Dominance
Clockwork Beetle
Clockwork Condor
Wail of the Nim
Dross Scorpion
Weird Harvest
Explosive Vegetation
Bloodscent
Creeping Mold
Heedless One
Tyrranax
Symbiotic Elf
Moss Monster
Elvish Warrior
Viridian Joiner
Treespring Lorian
Elvish Pathcutter x2
Norwood Ranger
Crown of Vigor
Snarling Undorak x2
Viridian Acolyte
Ferocious Charge
Reap and Sow
Elvish Pioneer x2
Wirewood Elf
Dawn's Reflection
Fangren Hunter
Forge Armor
Shaleskin Bruiser
Slice and Dice
Iron-Barb Hellion
Goblin Archaeologist
Orcish Artillery
Goblin Sky Raider
Crazed Goblin
Rock Jockey
Goblin Sledder
Sparksmith
Brightstone Ritual
Goblin Firebug
Battering Craghorn
Krark-Clan Grunt
Krark-Clan Ogre x2
Mana Geyser
Solar Blast
Pinpoint Avalanche
Goblin Chariot
Erratic Explosion
Great Furnace
Cinder Wall
Anaba Shaman

Trade 'de Siyah - Mavi kartlar kabul görür.[signature][hline]May the Force be with You!..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Common ve uncommon iyi kart olamaz mı yani? Ben bu fikre katılmıyorum. Common veya uncommon olan çok güzel kartlar var. Hatta benim aradıklarımın da bir çoğu öyle.. Kullanışlı baya bi kart var orda kullanışsızların yanında tabi :) Dikkatli bakmak ta fayda var. Gerçi çoğunu trade ettim bile..[signature][hline]May the Force be with You!..
Sosyal ağlarda paylaş

Elvish piper-Weatherseed Treefolk-Sneak Attack-Redwood Elemental- Argothian Wurm- Rancor- Rofellos,Llan,Emissary ve o urza's saga daki ya artifact kadar yesil mana veren ya da creature'In kadar mana veren legendery land arıyorum ..

VAr mı ? :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanisli tabii ki common ve uncommon olur. ben magic'i sadece turkiyede oynamadigim icin. Upstate NY'tayim ve burda commonlari kutulardan istedigin kadar alabiliyosun...bazen ayni sekilde uncommonlari da. butun bunlari draft cilginliklarina borcluyuz tabii ki...bi de FNM'lere ;)

elvish piper
gaea's cradle

mevcuttur. ama aralik 15 gibi istanbula donuyorum. ancak o zaman ulastirabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Mathias, 08 Ekim 2004 16:31 tarihinde demiş ki:
Elvish piper-Weatherseed Treefolk-Sneak Attack-Redwood Elemental- Argothian Wurm- Rancor- Rofellos,Llan,Emissary ve o urza's saga daki ya artifact kadar yesil mana veren ya da creature'In kadar mana veren legendery land arıyorum ..

VAr mı ? :)

Senin aradıgın kart Gaea's Cradle.Tum creatureların kadar yesıl mana verıyor.Bende 2 tane var ama verebılecegımı sanmıyorum. :)[signature][hline]Waiting,for your modern messiah to take away all the hatred that darkens the light in your eyes...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...