hybridc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Korn un yeni albümü ne zaman çıkıcak haberi olan varsa sevinirim...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 aman çıkmasın...saklanayım ben...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Natural Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şu anda herhangi bir açıklama yok,belli değil bildiğim kadarıyla...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Follow The Leader gibisi geldi mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 çıktı, bi kaç hafta önce çıkmıştı sanırım albümün adı Greatest Hits 2 yeni şarkı var, gerisi eski şarkılardan oluşan bir best of anlaşıldığı gibi 2 yeni şarkının ikisi de cover, biri another brick in the wall, öbürünü unuttum.öbürü dediğim şarkıya bir de klip çektiler ama henüz izlemedim.şarkıları da dinlemedim.[signature][hline]Vault Tec.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Korn u tarzı için seviyosanız yeni In Flames in klipleri izleyin Trigger ı falan. Herifler piç ettiler kendilerini ya :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Natural Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 eğer adı geçen klipse bu adreste bulmanız mümkündür.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Take A Look In The Mirror da Did My time hariç gerisi yalandı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 eğer hangi albüm olayına gireceksek, uzun süredir takip eden biri olarak "Issues" u tavsiye edebilirim.[signature][hline]Vault Tec.
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Korn Follow The Leader'dan sonraki albümlerde bitti. En son follow the leader vardı güzel diğerleri yaramaz. Issues fiyasko,untouchbles'da 1-2 güzel şarkı var sadece[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Penthesilea, 16 Ekim 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Korn u tarzı için seviyosanız yeni In Flames in klipleri izleyin Trigger ı falan. Herifler piç ettiler kendilerini ya :( OHAAAAAAAA diyorum müsadenle Ulan In Flames'ın Triggerla nası korn arasında bı baglantı kurdun yuh be.. Ha ben çakmıyorum bu işlerden diyosun anladım ben ok[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 jonathan davis $i$ko oldu, dinlenmez artik :P
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 word up ın klibinin sonunu yakaladım, gayet hoş bişiye benziyordu.bandwith olsa download edicem de, yok malesef hehe, yedin beni WoW..[signature][hline]Prawler, 19 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki: bizim de duygularımız var bre insafsızlar
Öne çıkan mesajlar