Feawar Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Merhaba arkadaşlar, Turnuva streamlerini izlerken ve turnuva esnasında oynadığım oyunları incelediğimde bazı arkadaşların stream acık oyun oynadıklarını hisseden sadece ben miyim?
GambitSC Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Delay'li bir stream izleyerek oynamaya çalışmak, sadece daha kötü oynamana neden olacaktır...
Feawar Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 İzleyerek tabi ki ancak dinleyerek ne kadar kötüye etkisi olur bilemiyorum. Timinglere, ünite kombinasyonlarına göre karşı saldırı düzenlemek de galibiyeti getirebilir aynı zamanda.
rocker_tr Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ahım şahım yardımı olabilecek bir şey değil. Ninja explerin yardımı olacaktır daha çok. 5 Dakikalık detay ile dene.
Sensei Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yapan yokmudur, kesin vardır. Faydasını görmüşmüdür, zannetmiyorum. Daha çok kafa karışıklığına sebep olacaktır. Ayrıca kişisel düşüncem 5 dk gecikmeyle sahip olduğu bir bilgiyle adam seni yeniyorsa, muhtemelen zaten yenecektir.
Öne çıkan mesajlar