Feawar Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Merhaba arkadaşlar, Turnuva streamlerini izlerken ve turnuva esnasında oynadığım oyunları incelediğimde bazı arkadaşların stream acık oyun oynadıklarını hisseden sadece ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Delay'li bir stream izleyerek oynamaya çalışmak, sadece daha kötü oynamana neden olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feawar Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 İzleyerek tabi ki ancak dinleyerek ne kadar kötüye etkisi olur bilemiyorum. Timinglere, ünite kombinasyonlarına göre karşı saldırı düzenlemek de galibiyeti getirebilir aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ahım şahım yardımı olabilecek bir şey değil. Ninja explerin yardımı olacaktır daha çok. 5 Dakikalık detay ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yapan yokmudur, kesin vardır. Faydasını görmüşmüdür, zannetmiyorum. Daha çok kafa karışıklığına sebep olacaktır. Ayrıca kişisel düşüncem 5 dk gecikmeyle sahip olduğu bir bilgiyle adam seni yeniyorsa, muhtemelen zaten yenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar