SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Merhaba, Adwordste yeniden reklam vereceğiz. sektörümüzle, ürünlerimizle ilgili anahtar kelimelere ve yaklaşık tbmlerine anahtar kelime aracından bakıyorum ve durum kötü görünüyor. Bu yüzden de adwordste reklam vermeyi bırakmıştık fakat yeniden vermek istiyoruz. Şöyle ki, bizim bir kremimiz 9tl, anahtar kelime yaklaşık tbmsi 0,39tl. 1000 tıklama alsak 390 tl masrafı var, geçmiş yıllardaki reklam verilerimize baktığımızda %1 civarı bir geri dönüş oluyordu. Hadi iyimser bakalım ve o tıklamaların da 40 tanesi satışa dönüşse 360tl satış. E bunun kargosu ıvırı zıvırı da var yani komple zarar görünüyor bu açıdan. Yanlış düşünüyorsam lütfen düzeltin beni. Nasıl yapmalıyız, ne gibi bir yol izlemeliyiz konusunda küçük tavsiyeler verirseniz çok memnun olurum.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Selam, Zaten küçük kitlelerde yarar getirmez. Sadece uzun vadeli yararı olur, yani şöyle ki, bir şirket vs açıldığında ilk 6 ay ile 5 yıla kadar bazı götürüleri önceden hesaplanıp sermayaden yenilir. Bu da öyle, sizin bu geri dönüş verileriniz yıllık mı? Aylık mı? kısa vade de getirdiğini götürse de, uzun soluklu iseniz sürümden kazandırabilir. Zaten bahsettiğiniz reklam olayının amacı büyük kitle ve uzun vade. E hal böyle olunca, link exchange ya da daha ucuz yollu advertising seçilebilir.
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 reklam verme kardeş artık kimse internetteki reklamlara tıklamıyor.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tıklamayı bırak ad-blocker kullanmayan kalmadı
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kremi daha pahalıya satın. 9tl lik krem için internetten siparişle uğraşmam. türk halkı pahalı sever. yapıştır oraya 39tl, sadece 29tl diye bak gör satışları :P
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ilk etapta sağlam bir seo yaptırt.google da ilk sayfada çıkmaya çalış.reklam yapıcam dersen çok bütçe ayırman gerekiyor o işe.
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben reklama tıklasam bile nooldunu görmüyorum bile tıkla geç şeklinde bir yer etmiş artık insanların gözünde, dikkat eden varmıdır ki o reklamlara cidden ? sayfada böle 10-15sn kalanlar da sadece küfür yiyor benden
Vodan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Adwords'e değil CPA tipi reklam modeline yönelmeniz lazım. Satış başına istediğiniz tutarda ödeme yapabileceğiniz networklere reklam verin. Böylece ürün satışı olmadığı sürece yapılan gösterimler için ücret ödenmez.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Admin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Olaya sadece Adwords reklamindan tiklama basina gelecek kisiye yapacagin satis olarak bakma. Eger organik trafik ile sitene cok insan gelmiyorsa adwords sayesinde markanin gorunurlugunu artiriyorsun. Ilk sayfa aramalarinda marka adin gozukur ve urununu cok net bir sekilde vurgularsan ayni zamanda insanlarin tiklamasalar dahi dikkatini cekeceginden akillarda yer edecektir. Ileride tekrar bu urun ve benzeri bir sey arattiginda hatirlama sansi olacak ve dogrudan senin markani yazabilirler. Bir nevi ileri donuk yatirim olarak dusunebilirsin. Ha bunun yerine adwords e harcayacagin para ile sattigin urun benzeri seyler hakkinda siteleri tespit edip hepsine reklam vermeyi deneyebilirsin. Anahtar kelimeler icin senin sitene link verebilirler. Atiyorum kremler ile ilgili bir blog bulursun ve ya yazi icine anahtar kelime koyup sana linkleyebilirler ya da ana sayfalarinda bir kenarda reklamini yaptirabilirsin. Bu sayede organik trafik artacak kisaca. Yani tiklama basina para vermeyeceksin ve dogrudan arama sonuclarinda daha yukarida gozukeceksin. Alternatif olarak groupon benzeri sitelere promosyonlu satis icin ilan koy. Normalde 20 lira ise urunun atiyorum sinirli sayi icin urun fiyatini 10 liraya dusur. Mesela maks 200 tane diye limitleyip satarsin. Bu sayede 1000 kisi ziyaret eder.
Öne çıkan mesajlar