Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bugun bikac hafta sora tekrardan sims oynıyım dedim.girmeye calı$tıgımda directx 9.0 yüklü degil diyo..ama ilk aldıgımda yüklemi$tim ve takır takır oynamı$tım.. ayarlara baktıgımda bilgisayarda direct x 8.0'ın yüklü oldugunu gördüm..sims'im icindeki direct x'i yüklemeye calı$tım en sonunda "Direct X can not copy a file" uyarısı verdi ve yüklemedi.. Microsoft'un sitesinden yükledim direct x'i,yine aynı hatayla kar$ıla$tım..Sebebi ne olabilir? xp professional kullanıyorum ve bu sorun sanırım son bi kac update'i yükledikten sonra oldu.. Naapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 virüs kontolü yapmayı denebilirsin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 denedim virüs falan yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 update le yuklemeye chalısh.. varmıydı bılmıorum ama..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bide spysweeper denesen ? Bi kere bende de olmuştu benzer bişi, spy warmış.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Sakın oyunlardakini yuklemeye kalkışma oyunlardakilerin bazıları sistemi bozuyor.Benim yuklediğim bir makinada bozmuştu.Başka bir yerden yuklemeni tavsiye ederim.inndir.com da directx 9.0c yi indir derim.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 biraz araştırma yaptım bu konu ile ilgili sonuç: Winxp nin temelinde Dx 8 geliyor ve bu hiçbir şekilde kaldırılamıyormuş. (illegal prog larla bile malesef kaldırılamıyor) malesef winxp tekrar kurulmadan bu sorunun düzeleceğini sanmıyorum. winxp dışında başka versiyon olsaydı sorunu third party prog larla halledebilecektik. :([signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar