EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Karakılıç Serisi Margaret Weis/Tracy Hickman I Karakılıçın Dövülüşü 10 TL II Karakılıçın Yazgısı 10 TL III Karakılıçın Zaferi 10 TL IV Karakılıçın Mirası 10 TL Belgariad ve Malloryon Serisi David Eddings 30 TL Kehanetin Oyuncağı / Belgariad 1 Büyücüler Kraliçesi / Belgariad 2 Sihirbazın Tuzağı / Belgariad 3 Büyülü Şato / Belgariad 4 Efsuncunun son oyunu / Belgariad 5 Batının Muhafızları / Malloryon 1 Murgaların Kralı / Malloryon 2 Karanda'nın İfrit Beyi / Malloryon 3 Darshiva Büyücüsü / Malloryon 4 Kell Kahinesi / Malloryon 5 Farseer Serisi Robin Hobb Suikastçının Çırağı Farseer 1 10 TL Kraliyet Suikastçısı Farseer 2 15 TL Suikastçının Arayışı Farseer 3 15 TL Buz ve Ateşin Şarkısı George R.R. Martin Taht Oyunları 1. ve 2. kitap 20 TL Unutulmuş Diyarlar Şarkılar ve Kılıçlar Elaine Cunningham 20 TL I Elf Gölgesi II Elf Şarkısı III Gümüş Gölgeler Harry Potter ve Ölüm Yadigarları J.K. Rowling 15 TL Şimdilik bunlar ekleme yapıcam biraz daha, kitapların durumları baya iyi isteyene fotoğrafını çekip yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 farseer sersinin resimlerini gönderir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Satılmaz ki bunlar:( yeni kitaplık al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Satılmazsa yakarım ben de nolcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 eve gidince bir bakayım millete verip kaybolan kitaplar arasında bu farseer hangisi var yok bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Olur yalnız 1-2 gün bekleriz tek almak istersen seri almak isteyen olursa patlamayayım tek tük kitaplarla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 EricCantona said: Satılmazsa yakarım ben de nolcak =) Satılmaz derken ben olsam satmam anlamında dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Çok kalabalık oldu kitaplık ya, yer açayım biraz taşınırken falan problem oluyor hep. Birde bu kitapları yeni almaya kalkınca pahalı oluyor baya, uygun fiyattan okumak isteyen birilerine satarsam kitaplığımda boş boş durmaktan daha iyi bi iş yapmış olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Hakan kızları nasıl tavladığın belli oldu olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Anam basıldık :D Ben başıbağlı bi insanım kanka, tavlamak falan bize ters :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 <3 ebook <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ebook iyi güzel de şöyle sayfaları aralayınca burna vuran koku olmadan, şu sayfa da bitsin bırakıyım demeden olmuyor ya kitap okumak. Çalışmak için, makale tez vs okumak için süper ebook olayı ama roman dediğin elde okuyunca keyif veriyor bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 karakılıçlar bundle olarak ilknokta.com da 43,5 zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kitapyurdu fiyatlarını base alarak minimum 5'er tl düşerek yazdım fiyatları. Bütün piyasayı kontrol etmedim tek tek kampanya var mı diye, alıcaksan indirim yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yok fazla indirip yapmayacağını ön görüp kitap yurdundan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ninlempis said: yok fazla indirip yapmayacağını ön görüp kitap yurdundan aldım. EricCantona said: Çok kalabalık oldu kitaplık ya, yer açayım biraz taşınırken falan problem oluyor hep. Birde bu kitapları yeni almaya kalkınca pahalı oluyor baya, uygun fiyattan okumak isteyen birilerine satarsam kitaplığımda boş boş durmaktan daha iyi bi iş yapmış olurlar. Bakış açım bu olduğu için yardımcı olurdum ama sen bilirsin tabi, hayırlı olsun güle güle oku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Harry Potter ve Ölüm Yadigarları J.K. Rowling 15 TL satıldı. Diğerleri duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 up and running Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 arkadastan harry potter ve olum yadigarlari'ni aldim, kitap sifirdan farksizdi. d&r'dan alip 30 lira verecegime burdan aldim bari isi goruldu. ve tam bir klasik olarank: hizli kargo, guvenilir satis, tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 :D kitabın sayfa ayracı bile içinde duruyordu dimi =)) Teşekkürler güzel satış oldu, hatta ben unutup geç kargoladığım halde problemsiz yaptık alışverişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu arkadaş buralarda değildir di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Belgariad ve Malloryon Serisi David Eddings Farseer Serisi Robin Hobb bunları alayım ben. demiştim de eleman yörüngedeymiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar