DeadS0uL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Magic:The gathering oyuncularının birbiriyle iletişim kurabilmesi ve aradığı kartlara kolayca ulşabilmelerini sağlamak amacıyla bir ICQ botu hazırladım.Botun ICQ numarası 4442070.Botu kullanabilmek için öncelikle listenize eklemeniz gerekmekte.Botun tanıyabileceği komutlar ise şöyle yardim :Botun kullanımı hakkında bilgi veren komut liste :Bota kayıtlı kullanıcıların listesi xyz :Bota liste komutunu verdikten sonra isimlerle birlikte parantez içinde 3 harf çıkar örneğin Yigit NEPHAN(aaa) gibi bu 3 harfi yazarak o kullanıcının iletişim bilgilerine ve aradığı ve değiştirmek istediği kartların listesine ulaşabilirsiniz. Bota komut verebilmek için online ya da Invisible olmak gerekiyor Occupied,Away ve N/A konumlarındayken bottan cevap alamayabilirsiniz.Eğer sizde iletişim bilgilerinizin ve takas listenizin bottan görülebilmesini istiyorsanız Adınız SOyadınız iletişim bilgilerinizle beraber takas etmek istediğiniz kartların listesini aralarına virgül koyarak ICQ numarama yollamanız (700360) ya da bana özel mesaj yollamanız yeterli.[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 MSN: [email protected] [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 20 Ekim 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 20 Ekim 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar