Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşsiz Üniversite Mezunları

WhiteMocha

Öne çıkan mesajlar

Bıktım ben bu durumdan , 23 yaşındayım, çalışmak istiyorum, ömrümün en verimli çağlarındayım ve sadece para kazanmak için değil bir değer yaratabilmek için de çalışmak istiyorum.

Evde akşama kadar o dizi senin bu kitap benim vakit öldürüyorum, internetten şurdan burdan iş başvuruları yapıyorum ne dönen var ne ipleyen. Kafayı yicem.

Bu durumda kaç genç var bu ülkede, yazık ya, heba oluyoruz. Bu ülkeye , ailemize, çevremize değer yaratacağımıza evde işsiz işsiz nasıl vakit geçircez sorusuna hergün farklı cevap arıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha hiç güleceğim yoktu lan, evde oturup başvuru yaparsan daha cok beklersin sana gelmelerini

bide 5k dan baslayan cumartesi pazar tatil olan bi iş arıyosundur sen şimdi,e tabi oldumu hepsi bi arada olsun dimi. sende haklısın o kadar okumuş üniversite bitirmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

5k falan istemiyorum ben, tembellik yapmak için çalışmak istediğimi söylemedim, gerekirse fazla mesaiye bile seve seve kalırım.

Ayrıca Sosyal bir bölümden mezun olmadım, bildiğin asosyal yuvası fen fakültesi fizik mezunuyum ben. Yırtık bitirim bi herif değilim daha kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte. Maytap geçin geçmesine de bi yandan da tavsiyelerde bulunun bari. Ne yapayım ?
Sosyal ağlarda paylaş

doğa bilimleri mezunu olarak zaten 1-0 yenik başlıyorsun. üstüne top okullardan mezun değilsen zaten bir darbe de ordan geliyor mühendislik falan olsaydı belki kurtarırdın okul çok çok iyi olmasa bile.

şu halinle endüstride katma değer yarayabilecek bir uzmanlığın yok. dolayısıyla insanların seni işe almaları için de bir sebep yok.

ya bir an önce bir şeyde uzmanlaşmaya başla ya da torpil bul. evde oturarak bir yere varamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

SeaGle said:

Formasyon alıp fizik öğretmeni ol en kısası.

en kısası diyosun da o da pek kısa yol diil ya seagle= )
ama dediğim gibi +1 seçenek diyebiliriz tabi

Fizik mezunu olup iş beklemekten daha kısa olur formasyon ya sdf. Fizik cidden çok çok çok minik bi ihtiyaç var.
Sosyal ağlarda paylaş

valla acını anlıyorum makine mühendisi mezunu olup dildir programdır her boku bilip askerliğini yapmadın diyip işe almıyorlardı beni bende bildiğin tornacı gibi yerlerde çalışmaya başladım tasarım yapıyorum asgeri ücrete. Boş durmaktan iyidir sanada tavsiyem garson bile olsan bir işe gir insanın akıl sağlıgını bozulmasın engelliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...