WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bıktım ben bu durumdan , 23 yaşındayım, çalışmak istiyorum, ömrümün en verimli çağlarındayım ve sadece para kazanmak için değil bir değer yaratabilmek için de çalışmak istiyorum. Evde akşama kadar o dizi senin bu kitap benim vakit öldürüyorum, internetten şurdan burdan iş başvuruları yapıyorum ne dönen var ne ipleyen. Kafayı yicem. Bu durumda kaç genç var bu ülkede, yazık ya, heba oluyoruz. Bu ülkeye , ailemize, çevremize değer yaratacağımıza evde işsiz işsiz nasıl vakit geçircez sorusuna hergün farklı cevap arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hiç zannetmiyorum heba olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 mezuniyet nereden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 cumhuriyet tarihinde en fazla üniversiteli işsiz bu dönemde var zaten. evde vakit öldürmek yerine iş bulana kadar kendini geliştirmeye çalış. boş vakit harcaman bi yerden sonra bunalıma bağlatır, fena o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kardeş birisi kapını çalıp ' selam genel müdür arıyoruz düşünürmüsün' demesinimi bekliyorsun. haha adama bak evde dizi izliyorum işisizm diyo. hahahaha sen işsiz kalmalısın bence iş dünyasına asla girmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 fede said: hiç zannetmiyorum heba olduğunu ne demek istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ahahaha hiç güleceğim yoktu lan, evde oturup başvuru yaparsan daha cok beklersin sana gelmelerini bide 5k dan baslayan cumartesi pazar tatil olan bi iş arıyosundur sen şimdi,e tabi oldumu hepsi bi arada olsun dimi. sende haklısın o kadar okumuş üniversite bitirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 boş arazilere piramit yaptırmalı devlet kocaman kocaman, birinde 100.000 kişi çalışşa, 10 tane yapsak 20 sene sürse tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 5k falan istemiyorum ben, tembellik yapmak için çalışmak istediğimi söylemedim, gerekirse fazla mesaiye bile seve seve kalırım. Ayrıca Sosyal bir bölümden mezun olmadım, bildiğin asosyal yuvası fen fakültesi fizik mezunuyum ben. Yırtık bitirim bi herif değilim daha kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte. Maytap geçin geçmesine de bi yandan da tavsiyelerde bulunun bari. Ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 evde oturup basvuru yapmayip ne yapsin? mudurun ofisini mi bassin? kardes, senin problem bolummus ya, daha ararsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 formasyon alaydın iyiydi.bi seçeneğin daha olurdu en azından gerçi eğitim mezunları bile açıkta ama bakarsın yaver giderdi şans kpssde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aquila said: evde oturup basvuru yapmayip ne yapsin? mudurun ofisini mi bassin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 0ne said: bide 5k dan baslayan cumartesi pazar tatil olan bi iş arıyosundur sen şimdi,e tabi oldumu hepsi bi arada olsun dimi. sende haklısın o kadar okumuş üniversite bitirmişsin. sende olamayacak bu ne yazık ki de, böyle işler var; o işlere giren insanlar da var, kıps :) fyi regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 cmt pzr standart tatil lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Fizik ne abi, tr de ne kadar ihtiyaç var ki? Bölüm seçmeden önce ülkedeki ihtiyaca bi bakın. İlla o bölümü seviyorum ve onu okuyacağım diyorsanız da ülke değiştirin o zaman. Formasyon alıp fizik öğretmeni ol en kısası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 çoğu şirket cumartesi de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 SeaGle said: Formasyon alıp fizik öğretmeni ol en kısası. en kısası diyosun da o da pek kısa yol diil ya seagle= ) ama dediğim gibi +1 seçenek diyebiliriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 WhiteMocha said: ömrümün en verimli çağlarındayım Burdan itibaren okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 doğa bilimleri mezunu olarak zaten 1-0 yenik başlıyorsun. üstüne top okullardan mezun değilsen zaten bir darbe de ordan geliyor mühendislik falan olsaydı belki kurtarırdın okul çok çok iyi olmasa bile. şu halinle endüstride katma değer yarayabilecek bir uzmanlığın yok. dolayısıyla insanların seni işe almaları için de bir sebep yok. ya bir an önce bir şeyde uzmanlaşmaya başla ya da torpil bul. evde oturarak bir yere varamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 cerebralis said: SeaGle said: Formasyon alıp fizik öğretmeni ol en kısası. en kısası diyosun da o da pek kısa yol diil ya seagle= ) ama dediğim gibi +1 seçenek diyebiliriz tabi Fizik mezunu olup iş beklemekten daha kısa olur formasyon ya sdf. Fizik cidden çok çok çok minik bi ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Branşın dışı çalışman sorun değilse bence aradığın iş alanlarını genişlet. İşveren akıllı insan arıyor yoksa TR'de herkes bir üni'den mezun zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 işte böyle durumlarda bizzat içinde bulunduğum eğitim sistemine,onun yönlendirmelerine laflar hazırlıyorum.ama ayıplı burda söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 valla acını anlıyorum makine mühendisi mezunu olup dildir programdır her boku bilip askerliğini yapmadın diyip işe almıyorlardı beni bende bildiğin tornacı gibi yerlerde çalışmaya başladım tasarım yapıyorum asgeri ücrete. Boş durmaktan iyidir sanada tavsiyem garson bile olsan bir işe gir insanın akıl sağlıgını bozulmasın engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Fizik mezunu dershanede sürünmüşlüğü olan bir tanıdığım var geçen yıl polisliği kazandı şimdi misler gibi masa başı takılıyor. Nasıl yaptı bilmiyorum ama kurtardı kendini bu yaz da evleniyor. Bence sen de dene polisliği bakarsın herşey yoluna girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 zihniyetin elveriyosa diye eklemek gerek.benim de üniveristeden arkadaşım yıllarca atanamayınca polis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar