Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 paypal'da bir miktar usd cinsinden param var. bu parayı garanti usd hesabıma bağlarsam paypal yada garanti benden bişi kesmeden paraya ulaşabilirmiyim? yoksa tl hesabıma gönderip paypal'ın kur farkına boyunmu eymek gerekiyor? tl'ye gönderince garanti bişi kesermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bunu mail atıp sorabilirsin hatta türkçe bile yazabilirsin. ben usd'yi tl'ye çevirmiştim de adamlar nerden para kazanıyor öğrendim. kurları çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 orada görünen tutarı direkt hesabına aktarır paypal. zaten kesintiyi para sana gelirken yapıyor. tekrar kesinti yapılmayacaktır dolayısıyla. bir de kur farkı var tabii ki. sırasıyla; paypal'e giriş yap. yardım sayfasına ulaş sonra 444 77 01 i ara yardım sayfasında sana 652365 gibi 6 haneli bir kod verecek. onu soracaklar çağrı merkezinde. detaylı bilgiye oradan ulaşabilirsin. çağrı merkezi pazartesi - cuma 09:00 - 17:30 arasında açık yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 çağrı merkezinde türk mü var? güzelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 paypalı sahibi türk haberin yokmu oha ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/015/orly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar