spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ssd ye boot order yapamıyorum, mesela usb den windows yüklemeyi başaramadım. windowsu eski harddiskim üzerinden ssd ye kurdum düzgünde calısıyor sadece basta hangisini kullancaksın diyor. fakat elimde 2 adet sata kablosu 3 adet harddisk oldugundan eski windows yüklü hdd i cıkardıgımda ssd deki windowsu boot yapamıyorum? ne yapabilirim?
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 heh onu söylemeyi unutmusum, boot orderda listede gözükmüyor bile, bios uptadeliydidie.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bilen biri gene yazarda boş durmak istemiyorsan update et öle dene :) veya çok emin olmamakla beraber diyorsunya x diskini takınca sorun çıkmıyor diye o x diskini taktığın kabloya sdd tak bide öle dene
fixmen Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bios AHCIde ise orda bir ayar var, şimdi adını unuttum, disk sıralaması gibi birşey. Ordan SSD'yi 1. sıraya alıyorsın, Bootlist'te çıkıyor SSD.
Öne çıkan mesajlar