spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ssd ye boot order yapamıyorum, mesela usb den windows yüklemeyi başaramadım. windowsu eski harddiskim üzerinden ssd ye kurdum düzgünde calısıyor sadece basta hangisini kullancaksın diyor. fakat elimde 2 adet sata kablosu 3 adet harddisk oldugundan eski windows yüklü hdd i cıkardıgımda ssd deki windowsu boot yapamıyorum? ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 biosdan seçtinmi bootu ordan yap die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 heh onu söylemeyi unutmusum, boot orderda listede gözükmüyor bile, bios uptadeliydidie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bilen biri gene yazarda boş durmak istemiyorsan update et öle dene :) veya çok emin olmamakla beraber diyorsunya x diskini takınca sorun çıkmıyor diye o x diskini taktığın kabloya sdd tak bide öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bios AHCIde ise orda bir ayar var, şimdi adını unuttum, disk sıralaması gibi birşey. Ordan SSD'yi 1. sıraya alıyorsın, Bootlist'te çıkıyor SSD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar