elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya audislave in 30 şarkısını indirdim hiçbiri çalışmıyor hepsi boş hiç bir ses gelmiyor çalarken. mp3 koruması gibisinden bişey mi desem degil audioslave mp3 gordum daha once. ps: nete sorayım dedim ama konu indirmek degil çalışmaması olunca burayı uygun gordum. hem daha çok insan boyle bir problemder haberdar olur.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 istersen bir sekilde sana ul ederim onlari ....[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 büyük ihtimal bozuk flndır. bu arada audioslave in 30 şarkısı war mı yaw? yeni albümmü çıkardılar?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok ki işte aynı şarkıları farklı yerlerden çekiyorum ss felan da koyayım isterseniz. yok hepsinde aynı sorun neden anlamadım. ul edersin de ben sorunu anlamak istiyorum olmazsa yaparız bişeyler[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Teknik yardıma sorabılırdın donanıma flan[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne alaka donanımla?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kazaa dan ya da dc den cekmeyı denedın mı onlarda sorun yok[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 30u da kazaadan çekme.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar