NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ekran kartımı yaktım daha yeni tamirden geldi bir daha olmaması için sıcaklığı her an takip etmek istiyorum, hangi programı önerirsiniz. Belirli bir sıcaklığa geldiğinde alarm versin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 genelde cok isindigi zaman laptop kendini kapatmıyormu? Ben sahip değilim ama çevremde birçok şu laptop yüzünden ısınma sorunu çeken arkadaşm var ama hepsinin temel sorunu ısınmadan dolayı laptopun kapanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ben daha düşük sıcaklıklarda kapatmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://www.techpowerup.com/realtemp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bunu biliyorum ama begenmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 realtemp iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar