xetraynex Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Arkadaslar bilgisayar acilirken XP Login ekrani boyle yavas yavas geliyor, baya yavas geliyor 5dk filan. Bilgisayar biraz eski ama XP ile internette bazi seyleri halletmek icin ise yariyor. Ekran karti mi gitmistir ki? Oneriniz var mi sorunu cozmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ilk defa böle bişi görüyorum arkasındaki kabloları kontrol ettinmi yarım yamalak takılı duruyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yok yaw kablo sorunu oldugunu sanmiyorum cunku acildiktan sonra canavar gibi video bile oynatiyo. Hatta ilk bios ekranlari da sorunsuz geliyor. Windows'un ilk gelen ekraninda oluyor bu hep. Monitor kendini 10dk gibi bir surede beklemeye alinca mouseu oynatinca da boyle geliyor Windows'un ilk gelen ekrani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ekran kartı sürücülerini güncelle. İşe yaramazsa bas formatı gitsin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tek denilebir şey driverlerini tekrar yükle, olmadı windows sacmalıyor. bende windows 7 var bilgisayar 3 kere reboot ettikten sonra windows masaüstünü görebiliyorum mesela cok ilginç. xp le cikabilecek güncel ekrankartlarıyla sorunlar düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 a bu arada, harddisk bad sector varsa load time o kadar uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 load time olayı değil bu resmen görsel şenlik var harbi format at hem pc de eski diyorsun kullanmadığın bişide yüklemezsin daha randumanlı çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi bu sorunun aynısı abimde oldu aslında monitorun tas gibi hiç bir sorunu yok tek sorunu samsung dandik kondasatör kullanması ne tesadadüf ki tam garanti süresi bitmesine denk geliyor youtube da direk nasıl yapacagını anlatan bolca videolar var 3 tane mi ne kondsatör havya lehim pasta faln alıyorsun monitorun eskisinden iyi oluyor 15 tlye faln mal oluyor acarken dikkat et neyi nereye koyduguna dikkat et bir kondansatörlerin ustune bak hafif sismiş ise benim koydugum teshis dogrudur zaten kaybedecegin pek bişe yok boarda zarar vermemeye dikkat et videoları bulamazsan buldugum zaman koyarım edit: yanlıs anlamıs olabilirim acıklırken flicker mı yapıyor böyle fır fır edip yavas yavas mı ekran oturuyor neyse olmamıssa bile ilerde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 o hatadan dolayı ise önce meme yapan kondasları parmağın ile bastır içine geri sok düzelmez ise git al yenisini. anakartı böle düzeltmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar