Evr Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 said: Awake" is an intriguing drama about a detective (Jason Isaacs, "Harry Potter," "Brotherhood") who finds he is leading an arduous double life that defies reality. Following a tragic car accident, detective Michael Britten finds himself awake in two separate realities: one where his teen son, Rex (Dylan Minnette, "Saving Grace"), died in the crash and his wife, Hannah (Laura Allen, "Terriers"), survived and another where Hannah has perished, leaving Michael and Rex to pick up the pieces. In order to keep both of his loved ones alive, Michael begins living in two dueling realities, churning up confusion. In one reality, Michael and his wife debate having another child, while in the other, his son Rex is turning to his tennis coach, Tara (Michaela McManus, "The Vampire Diaries"), to fill the void from the loss of his mother. Trying to regain some normalcy, Michael returns to solving crimes in both worlds with the help of two different partners, Detective Isaiah "Bird" Freeman (Steve Harris, "The Practice") and Detective Efrem Vega (Wilmer Valderrama, "That '70s Show"). Michael is assigned a different case in each reality and quickly discovers that his dual existence is actually a powerful tool. He begins to solve impossible cases by using his two realties to gain unique perspectives and link clues that cross over from world to world. Helping Michael to navigate his two realities are his bureau-assigned therapists Dr. Evans (Emmy Award-winner Cherry Jones, "24") and Dr. Lee (BD Wong, NBC's "Law & Order: Special Victims Unit"). While both therapists work to untangle his two worlds, Michael has no interest in proving either one is false. But when memories of the accident begin to haunt him, he is forced to confront the truth about what really happened the night of the crash. şu ana kadar 2 bölüm yayınlandı, tavsiye ederim gayet güzel ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 öylesine duruyodu pc de ilk bolumu izliyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 kimse izlemedi mi bunu? 2.sezon onayı alamamış, 13.bölümde final yapmışlar. ben de yeni başladım ilk bölüm gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 dizi bence baya başarılıydı, sonu da bir garip ve güzeldi. izlenilesi, zaten 13 bölüm sadece. 2. sezonu olmayacak. izleyin lan! izleyin de tartışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ben hep şöyle düşündüm , adamın ne karısı ne de çocuğu ölü ama adam kazada komaya girdi ya da bunun üzerinde deney gibi birşey yapıyorlardır...Sonra, Sona anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ben de bitirdim. spoiler bence adamın oğlu ölüydü, fakat kabul etmiyordu tabii. en son bölümde psikolog karıyla konuşurken pause ettirdi kendi kendine ve açılan kapıyla kendi kafasında kurduğu 3.bir evrene geçiş yaptı, bu da hem karısı hem de oğlunun olduğu bir kurgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 acaba 2. sezon olmayacağı için mi böyle bitirdiler? çünkü her şey mantıkla giderken sonunda iyice uçtu. ama sonunda dedi zaten dream in a dream diye. ama bir üstteki de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi bütün dizi işte herifin rüyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar