Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Evet çok önceden millet sms bilmem neleri sorunca bende bunu açıklamıştım sanırım şimdi bilmeyenler için bir daha anlatalım :) mirc programı ile irc.mysevgi.net bağlanıyoruz.nickimizi kaydediyoruz şu komutla; /nickserv REGISTER şifreniz e-mail şifre kısmına komutta şifrenizi email a ise email adresimizi giriyoruz.Kayıt olduktan sonra my_sms kanalına giriyoruz.. !sms 5xxxxxxxxx mesajini türkçe karaktere kullanmadan yukardaki şekilde yazıp kanala yolluyoruz bekliyor dananan gitmiş :) (eğer sizden nick şifreniz isteniyorsa; /nickserv IDENTIFY şifre şifre kısmına şifremizi giyoyurz :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ulan tövbe ya :) çalışmıyo dedik orda adam artizlik yapacam deyin gelmiş buraya kusmuş aynını[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 biliyoruz çalışıyor aslında sanırım ben girdim az önce hatlardan dolayı sponsoru yabancımıymış ne..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 banada ark sölemişti (: birde giden numara 7558 diye gözküyo heue milete bir sürü fatura şakası yaptım çok zevkli oluyor (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 banlıyorlar ama :) birara turkcell den yollanmış gibi yapıp bilmemneye şöyle mesaj atın "sizin yerinize namazlarınızı biz kılalım" falan gibi şeyler vardı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hatta o mesajları bana mrmedia yolluyordu icq gene gitti kahretsin[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ehue :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 orc be anladık walla ha heryerde yazıyosun ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 olsun :) bak şimdi admin olarak soksalardı oraya ooh :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Gazınızmı var? diye msg atacam anneme ahauauha[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben de anneme "Artık oğlunuzu evlendirmeye çalışmayın yoksa size bu ay ayı gibi fatura sokacaz.. -Turkcell..." diye msg atıcam[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ne zaman girsem sms botu devre dışı oluyor.İlginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sanırım açığı kapattı TRCELL[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sms şu anda aktif değilmiş my_sms te[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Wacky, 24 May 2003 05:50 tarihinde demiş ki: Ben de anneme "Artık oğlunuzu evlendirmeye çalışmayın yoksa size bu ay ayı gibi fatura sokacaz.. -Turkcell..." diye msg atıcam[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! imzan güzelmis kırıldım Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 az önceki mesajda imzan güzelmiş kırıldım dicektim cikmamis o yazı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 başka sms servisi yok mu acep adam gibi..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sanıyorum şuanda aktifleşmiş yanlız üyelik sistemsiz çalışıyor yada servisleri gitmiş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bedavamı bu?[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar