Snake Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Hesapta diablo 3 betası dışında oyun yoktur. sadece sc2 ve wow starter editionları bulunmaktadır. gizli soru-cevap verilecektir. Fiyat: 50 TL Sadece İş Bankası hesabına ödeme kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 starter edition noruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 demo gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bunu alırsak diablo 3 ün betasını oynayabiliyoz mu istediğimiz kadar ? bide orjinali ne zaman çıkıcak oyunun ona göre alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 evet istediğin kadar oynayabiliyosun, hesap senin olcak. kimse bilmiyo oyun ne zaman çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Eğer gerçekten Diablo hayranı bir insansanız oynamanızı tavsiye ederim. Kaldı ki 50TL cidden iyi fiyat, çünkü günlüğüne 5 euro betanın tamamına 110 dolar veren var bu oyunu oynamak için. Şahsen, betayı oynuyorum ve inanılmaz keyifli. Ancak çok şaşırtıcı, trial accountuna diablo 3 beta mı geldi? Öyle bir durum varsa bütün triallerimi kontrol edeceğim ondan sordum. :) Tekrar olacak ama 50TL çok iyi fiyat. Beta sahibi olmasam ben alırdım. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 blizzard'dan gelmedi, yarışmadan kazandım. arkadaşımın beta hesabında oyunun suyunu çıkardığım için bu beta gereksiz geliyo artık bana. o yüzden satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 5 euro veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sene 2012 hala +post kasmaya çalışanlar var madalya uğruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 İyi satışlar onu kaldırabilecek bir pc olsa şu saniye alırdım 2 de bira ısmarlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sapphire hd4870 1gb ddr5 le oynanır mı? oynanırsa hangi ayarda oynar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 q6600 3 gb ram hd3870 ile low medium gölge kapalı fln oynuyorum takılmıyo pek. ama grafikler çok iyi arttırınca çoşuyo sistem toplamak şart oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Snake (tu) Ben kefilim bundan sonraki satışlarına eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yaaaaaaa ben alıcaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar