ilotugen Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 biliyosunuz 1703 edirne vakası osmanlının merkezini istanbula taşıyan önemli bir olay.sonucunda başkent istanbul oldu,2.mustafa tahttan indi ve kardeşi 3.ahmet tahta oturdu.şuanki trt deki osmanlı kıyam dizisindede malum 3.ahmet devri ve patrona halil isyanıylada 3.ahmetin tahttan indirilmesi konu ediliyor.yani art arda osmanlıda yaşanan isyan hareketleri.benim ilgimi 1703 yılındaki ayaklanan halkın edirneye yürüdüğü (30.000 kişi)ayaklanma çekiyor.bilgileri bu konu başlığı hakkında yazalım lütfen.iyi forumlar
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pardon alakasi yok ama birsey sorucam kesanli kirolari edirne ilcesindenmiydi ?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Fırat Tanış'ı çıkar o diziden de bi bok olmaz, sırf Patrona için izliyorum valla
wormhole Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 30.000 kişinin yürümesi diye bi şey yok. korkutma amacı uydurulmuş bir cümle diye biliyorum.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Wayne said: pardon alakasi yok ama birsey sorucam kesanli kirolari edirne ilcesindenmiydi ? keşan edirne ilçesi de kıro filan ne ayak ?
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hazirliktan bikac tane gormuslugum var sacma sapan seyleri ovunerek anlatma gibi bir huylari var.. mesela sokak ortasinda kiz arkadasini nasil dovdugunu ovunerek anlatiyordu bir tanesi.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 anlıyorum yani o çocuk bi hayvanlık yaptı diye elli bin tane insan kıroya mı dönüşmüş oluyor ?
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tek bi tane degildi bircok vardi birde kesanlilar boyledir soyledir diye cok ovunurlerdi. Eh ilk gordugun kesanli tiplerde boyle olunca ister istemez oradaki insanlarin az cok nasil bir zihniyette olduklarini saptiyabiliyorsun.
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Aluriel said: düz mantık? senin icin ozel olarak yamultabiliriz.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Wayne said: tek bi tane degildi bircok vardi birde kesanlilar boyledir soyledir diye cok ovunurlerdi. Eh ilk gordugun kesanli tiplerde boyle olunca ister istemez oradaki insanlarin az cok nasil bir zihniyette olduklarini saptiyabiliyorsun. yanlış saptamışsın öyleyse. keşanlı şöyledir böyledir muhabbetlerini her yer yapıyor zaten ankaralı,izmirli etc.. neyse böyle faşizan tavırlarla sağlıklı tartışmak zaten mümkün değil.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 şu başlık ibretlik bir "thread jacked" resmen.. yazık başlık sahibi adama yazık. kim ki buranın modu bir temizlese buraları...
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sorun yok yaa kesanli S-H alinmis kiro lafima geldi savundu kendisini ve memleketini tabi.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sırf keşanlı olduğumdan değil genel olarak böyle bir kaç kişi yüzünden takımları,ülkeleri,ırkları,dinleri,vs yaftalayıp hepsini aynı kefeye koyan faşizan tavırlara karşı olduğum için savunuyorum.
Öne çıkan mesajlar