sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Infinity server'ında L 50 olan oyuncuların istatistiğini tutmuş oyuncular. Çok ilginç geldi oran, paylaşayım dedim: 41% Blaster (43) 9% Controller (9) 16% Defender (17) 19% Scrapper (20) 15% Tanker (16) Sanki bizde yüksek levellar bundan çok farklı gibi ne dersiniz? 40 üstü scrapper çok fazla mesela... Bu kadar blaster da yoktur herhalde...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bizde lvl 50 oyuncu sayısı bu sayının 4 katı kadar var bence ve scrapper ile controller sayısı çok daha fazla.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender [Bu mesaj Keyzar tarafından 20 Ekim 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hmm burada 100'den fazla adam var yahu... Var mıdır bizde o kadar fazla? Ve evet 32'yi geçen controler süratle ilerliyor bizde epey controler vardır bence de.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu istatistik offical bişey mi yoksa unoffical bi internet sitesindeki anketlerin bi varyasyonumu. eğer officalsa vay halime lvl 50 olana kadar okul biter benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 resmi forumlardan aldım. Biz L50'ler diye ... saymış kayıt tutmuşlar. Resmi değil yani. Gözden kaçırdıkları asosyal L50'ler de olabilir.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar