Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kız elektro gitara hakaret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu forumda herkes seninle dalga geçiyor ve cidden üzülüyorum senin için farkında mısın bunun? kafan nede olm senin otur ders mers yap lan 2008de dergiye yazı yolladım die başarılarını saymak nedir ? hiç mi balık yemedin küçükken? akşam akşam bak ya
Mesaj tarihi:
iyi de ben bu forumun üslubunu biliyorum, insanların ne amaçla yazdıklarını biliyorum. ki bu doğrultuda ben de çok fazla yapıyorum burada bana yapılanları. forumun olayı bu yani, ben de kabullendiğim için yazılanları umursamadan herkes gibi davranıyorum.

bu forumu hiçbir zaman ciddiye almıyorum, özellikle garbage bölümünde. kültürlü insanlardan kurulu bir yer ama forumun yüzde 70'i falan çöp direkt. bazı ciddi konularda güzel fikirler olabiliyor sadece.
Mesaj tarihi:
bilmiyorum artık, netten satışı tek bir siteden yapılıyor kitabın ve piyasa değer 35 lira. http://deryayinevi.com.tr/450-entelektuel-sermaye-analizleri--9789944250986.html

kargo ücretini karşı ödemeli yapmazsa 42 lira hibe ediyor adam bana.
Mesaj tarihi:
vallahi ben vakti zamanında fog reyizin repliğini değiştirerek yazdım diye ban yemiştim.

gerçi anlatım bozukluğu yaptım şimdi, repliği değiştirdiğim için değil, küfürlü bir repliği yazdığım için banlandım, küfür kısmını sansürlemem banlanmama engel olmamıştı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...