Chastor Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 23 inc full hd led bir monitör almak istiyorum çoğunun özellikleri aynı gözüküyor ama kalitesi değişiyor neleri önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 550'den aşağı pek yok ya düzgün bişi, Tayvan'da Hdd yanında monitörleri de mi sel aldı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Vatan %25 de fena olmuyor onda almayı düşünüyorum.Zaten bende o fiyatlarda birşey düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ya projektör ya plazma tv kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Görüntü cihazlarına çok fazla para yatırmayın bence. Ivy bridge platformu gelince şimdiki tek tük Ultra HD ekranlar artıcak. Ki daha şimdiden olanların da fiyatları düşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 aoc iyi bir markamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 1 ay önce aldım Vatan da indirim olduğunda AOC e234Fs 23 inc memnunum valla bir sıkıntı yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar