Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ben gelemem valla yediden önce işten 5te çıkıyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 işi biten, müsait olduğu zaman gelsin, ben 6.35 - 6.40 gibi otururum oraya , hem sende beklememiş olursun biz başlarız muhabbete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yeni geldim izmire pazartesi gitcem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hadi ozaman 1888 yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 had. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 nooooooluyo lan bi sürü plan oldu birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ankarayı kıskandılar kihkih ORAYA DA GELİRİZ Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Angara'nın nesini kıskanıcaz yea. deniziniz yok bi kere pazartesi en erken 8de gelirim, 7de işyerinden çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 izmirde de çok çılgın buluşmalar yaptıydık ya bostancı da park yakmışlığımız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 fındıklı votkanın içildiği o buluşma güzeldi alsanaktaki rakınbear mıydı neydi.. hatta kız oranıda iyidi hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Theridone said: Angara'nın nesini kıskanıcaz yea. deniziniz yok bi kere pazartesi en erken 8de gelirim, 7de işyerinden çıkıyorum. Kendi silahımla vurdun beni Rıdvan reyis olmadı bu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 senko said: izmirde de çok çılgın buluşmalar yaptıydık ya bostancı da park yakmışlığımız var... bostanlı olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 olsun bostancı ne alaka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 copry said: Kendi silahımla vurdun beni Rıdvan reyis olmadı bu:( bunu sen istedin napiyim. şimdi gidebilirim evet. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/987/fyeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Çek git bebeyim uzaklaraaaaa Çek giiiii iii iiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Llama said: fındıklı votkanın içildiği o buluşma güzeldi alsanaktaki rakınbear mıydı neydi.. hatta kız oranıda iyidi hoştu kendiminkini baskasina ittirmistim sanirim tadi baya kotuydu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 copry said: Çek git bebeyim uzaklaraaaaa Çek giiiii iii iiit http://www.youtube.com/watch?v=jqkYl2ZXp4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ya gençler ben şaka yaptımdı pazartesine zorlamayın kendinizi ama illa görüşelim isterseniz bu akşam GS-TS maçını alsancakta izleyebiliriz, biletimi erkene aldırdım akşam 22:00 yerine 08:00 uçağıylan geldim eheh ontur oteldeyim, fuarın orada şimdi bi çıkıyorum 2 saate gelirim program yapmak isteyenler bi öm atsın ama maç izleyelim keza beraberinde geldiğim abime söz verdim maç izleriz diye adama ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 olsun ya pazartesi de buluşalım, alsancak'ta şöyle güzel bi havada oturup 2 bira içmeyi özlemişim. Sohbet olur, muhabbet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yarın alsancakta bira mı içiliyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 18.30 dan sonra Tyna'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 nays, kim kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 inşallah ben ama kesin değil keza ertesi gün denziliye git-gel yapabilmemiz için buradaki işleri bitirmemiz gerek, gece 10 lara kadar çalışma ihtimalimzi de var böhü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bugün antremanım var benim 21.00 de , tamamen aklımdan çıkmıştı, neyse 1.5 saat otururum ben 8 e kadar, sonra hala oturuyosanız 22.30 gibi tekrar gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar