BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Pazar günü Frankfurta gidiyorum kambolar duyduğuma göre ana tren istasyonunun karşısı red lite çakması bi sokakmış bi giriyim göriyim resimleri getirrim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 evet o tren istasyonunun biraz arka sokakları bildiğin red light =) acaip muhabbetler dönüyor gece orda, kesin git dolaş sabaha kadar dolaşırsın yani öyle diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Spiegel said: evet o tren istasyonunun biraz arka sokakları bildiğin red light =) acaip muhabbetler dönüyor gece orda, kesin git dolaş sabaha kadar dolaşırsın yani öyle diyim =) ulen ne bahtsız adamım ben:) Diedenberger diye köyvari bir yerdeydi otel Ramada Airport West..en yakınında bi köy var ki gitmek bile istemedim..anca bi gece Wiesbaden'a gittik de şehir gördük orda da pek hayat yoktu zaten..anlayacağın gitemedim Kasselstraße denilen güzide mekana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bi yağmur yağsında çatısı olmayan şehirde yağmurdan saklanma çalış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Wolas said: bi yağmur yağsında çatısı olmayan şehirde yağmurdan saklanma çalış :D yağmurunu iyi bilirim ya berlin'e gittim 2 gün gezmeye anasını satiyim her adım attığımda yağmur yağıyodu yazın ortasında:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tr haricinde tüm avrupada yağan yamurdan nefret ediyorum 1. gezmeye gitmişim ne yağmuru bee 2. saklanacak yer yok, bi yere girsen adam hadi yavrum naşla diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu sene çok az yağmur yağdı istanbulun yağmuru çok daha kötü abi rüzgar çıkıyo almanyada hava -13 dereceyken, burda hava 10 dereceyken üşüdüğüm kadar üşümüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 mulgear6 said: bu sene çok az yağmur yağdı istanbulun yağmuru çok daha kötü abi rüzgar çıkıyo almanyada hava -13 dereceyken, burda hava 10 dereceyken üşüdüğüm kadar üşümüyorum aynen hava çok farklı mesela kız arkadaşım rus istanbulda 7 derecede tir tir titriyodu nemden ötürü.. almanyada 2 derece falandı ama üşümedim açıkcası çok değişken hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar