JsH Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Arkadaşlar elimde içeriğini görmem gereken .ncz uzantılı bir dosya var ancak autocad de açamadım, netcad dediler onu da çalıştıramadım bilgisayarda, çevirici aradım belki . dwg e çevirebilirim diye gene kurtulamadım derdimden. Var mı bana bir çare söyleyebilecek, yol göstericek :> Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bu dosyayı açmak için Autocad kullanılabilir, Autocad´ın yeni versiyonlarında dosya tipi olarak DXF seçildiğinde açılabilmektedir. 50 yerde aynı mesaj yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Merhaba, Önerdiğin şekli ben de denedim yalnız gene açılmıyor, Autocad 2012 kurulu bilgisayarımda. dxf yi seçtiğim halde dosya gözükmüyor bilgisayarda, masaüstünde olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ahaha abi ... Dosya uzantisi DXF olmadigindan gorunmuyor olmasin ? Sen onu elle bi .dxf yapip deneyiver. Dosya uzantilarini gorup degistirebilmen icin vindoz ayarini da yapman lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Haha di abi onu en başta denedim ilk denediğim oydu zaten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar