JsH Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Arkadaşlar elimde içeriğini görmem gereken .ncz uzantılı bir dosya var ancak autocad de açamadım, netcad dediler onu da çalıştıramadım bilgisayarda, çevirici aradım belki . dwg e çevirebilirim diye gene kurtulamadım derdimden. Var mı bana bir çare söyleyebilecek, yol göstericek :> Şimdiden teşekkür ederim.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bu dosyayı açmak için Autocad kullanılabilir, Autocad´ın yeni versiyonlarında dosya tipi olarak DXF seçildiğinde açılabilmektedir. 50 yerde aynı mesaj yazılmış
JsH Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Merhaba, Önerdiğin şekli ben de denedim yalnız gene açılmıyor, Autocad 2012 kurulu bilgisayarımda. dxf yi seçtiğim halde dosya gözükmüyor bilgisayarda, masaüstünde olmasına rağmen.
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ahaha abi ... Dosya uzantisi DXF olmadigindan gorunmuyor olmasin ? Sen onu elle bi .dxf yapip deneyiver. Dosya uzantilarini gorup degistirebilmen icin vindoz ayarini da yapman lazim tabi.
JsH Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Haha di abi onu en başta denedim ilk denediğim oydu zaten :>
Öne çıkan mesajlar