Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bu arada osuran_boga cok guzel trolleniyor bana PM bile atti. denemenizi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 söylediğin zaman değeri kaldı mı peki en güzel trol belli edilmeyen troldür ya da en güzel trol ölü troldür bu arada filmin üzerinden 6 sene geçti robotlar hurdaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 vizyon bölümünde birisine bi filmi 4 defa izlediği için "manyak mısın dedim" dur trollüyom deyim de salaklığım ortaya çıkmasın.ben verim sana muz sen ye vitamin yapar. terminatörü belki 15 defa izledim - fallout 2 yi 10 defa bitirdim ne manyağım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 vizyon bölümünde birisine bi filmi 4 defa izlediği için "manyak mısın dedim" dur trollüyom deyim de salaklığım ortaya çıkmasın.ben verim sana muz sen ye vitamin yapar. terminatörü belki 15 defa izledim - fallout 2 yi 10 defa bitirdim ne manyağım öle (sitede bi sorun mu var göndere basıyorum bu mesaj bulunamadı yazıyor/edit : şimdi de 2 tane çıktı ahh ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 fail ustune fail sen biraz uyu bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Gayet iyi bir yapimdi. Satasacak sey bulamamissin bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar